Morgendagens stjerner - Trusted Few

Morgendagens stjerner - Trusted Few

Vi har interviewet det unge band Trusted Few fra Slagelse, der er gået videre til WOA Metal Battle-finalen.

Hvem er med i bandet?

Johan Pedersen, vokal
Adam Hansen, trommer
Philip Brage, guitar
Andreas Juliussen, bas/vokal

Hvordan startede bandet?

Det er en lang historie, men det hele startede i folkeskolen, hvor Philip og mig selv (Johan) startede et band der hed Block D, så gik der nogen år med en masse udskiftninger og en masse tumult, men i 2004 blev vi den besætning vi er i dag,

Hvor var jeres første øver?

Vores første øver var på en skole i vores gamle hjemby Sorø hvor vi fordi vi dannede en forening fik stillet et øvelokale til rådighed 2 gange om ugen i 2 timer, det var slet ikke nok for os, så da der blev et øvelokale ledigt i søster byen Slagelse (Trio Musik) var vi rykket med det samme

Hvor var jeres første koncert?

Vores første koncert med den besætning vi er i dag var på Badeanstalten i Slagelse, en super fed oplevelse med et næsten udsolgt lokale.

Hvem har fået øje på jer?

Jamen det er jo et lidt tricky spørgsmål, for reelt set er vi jo stadig bare os selv, men hvis jeg skal nævne nogen er det har syntes om vores musik og har gjort nogen ting for os er det Gaffa, vi blev månedens demo der med vores første ep og det hjalp os rigtig meget, og de indstillede os også til Starfighter, hvor vi fik tredjepladsen og spillede på Skanderborg to gange det år. Der er masser fra branchen der siger de er vilde med vores musik og mener vi bringer noget frisk og nyt til scenen! Og så selvfølelig alle dem der komme til vores koncerter, de er jo sådan set de vigtigste og nævne.

Hvad har været jeres største koncert?

Jamen, største er jo klart Skanderborg P3 scenen, som var en fantastisk oplevelse, men en af de fedeste koncerter jeg kan huske som ikke har været i vores hjemby var da vi spillede første gang på Paramount i Roskilde, der havde været helt klassisk punk fra de tidligere bands og vi var sikker på vi ville blive buet ud med vores mærkelige fortolkning af metallen, men i stedet eksploderede stedet i mosh & stagedive, en meget syret oplevelse. For os er det ikke om man spiller for 1000 eller 40 mennesker så længe man kan mærke glæden fra publikum og deres tilstedeværelse.

Hvad er det sværeste ved at være ny i gamet?

Nu har vi jo været i gang et stykke tid, men kan da se at inden vi udgav vores debutalbum var det svært at blive taget seriøst som band, tror det er fordi der er så mange bands og det kan være svært og se hvem der virkelig mener det de laver og hvem der bare gør det for hyggen og bajernes skyld, og så er det sværeste altid spillestederne. De har hårdt brug for en indsprøjtning fra vore kære stat, da det næsten er ved at være sådan at det kun er meget etablerede bands der for hyre, og det er nok den største udfordring for undergrunden vil jeg sige.

Hvordan har det været at indspille jeres debutplade?

Det var sindssygt fedt, sindssygt hårdt og sindssygt lærerigt, vi indspillede den over 3 uger i CB Studios  hvor vi så samtidig boede i de 3 uger, det var rigtig hårdt og skulle blive enige om alting, da vi alle ville have det skulle være perfekt, selvom vi har samme mål er vi meget individuelle personer, og dette gør at der nogen gange skal tages nogen kampe, på den gode måde altså, musik er jo så utroligt personligt og inderligt så derfor skal alle være enige. Men vi lærte utroligt meget af denne proces som gjorde os stærkere og bedre, og det er jo altid fedt og mærke man udvikler sig positivt

Hvad er jeres inspirationer?

Ja i interview bliver vi altid spurgt om dette og svaret er altid det samme; ALT.

Da vi startede var det den morderne metal, men de sidste 4 år har det været alt fra Anal Count til Tina Dickow, vi lytter jo til alt musik og er meget forskellige i vores udgangspunkt når vi laver en sang, men på en eller anden mærkelig måde finder vi altid hinanden  i sangen, men personligt er det det jeg syntes er fedt, hvis vi nu vi bare alle hørte, så og lavede det samme ville musikken i mine øjne også blive uinteressant.

Hvad er jeres drømme?


Vores drøm er helt klart at spille hver dag og lave en masse plader.

Hvordan vil I nå dem?

Kæmpe og slås. Der er rigtig mange om buddet og rigtig mange dygtige bands også, men hvis man vil noget med sin musik skal man kigge væk fra Danmark. Danmark er et dejligt land men vi er altså kun 5 millioner indbyggere og alle høre jo ikke ligefrem alternativ musik desværre!

Det næste vi skal er at få nogen samarbejdspartnere, der reelt gider og bruge tid på os og ikke bare vil nuppe vores penge. Vi har i dag gjort alt selv og mener ud for det grundlag at vi faktisk har klaret os ganske fornuftigt, men hvis man vil videre fra det stadige vi er på nu er det helt klart og finde de rigtige mennesker.

Hvordan vil I virkelig IKKE ende?

I bund og grund vil vi bare gerne skabe ny musik og fremføre den, så hvordan vi ikke vil ende er vel hvis Trusted Few ikke eksisterede længere.

Hvor meget opbakning har du/I fra baglandet (forældre, skole, venner, job etc.?

Jamen, opbakningen har altid været god fra baglandet, nu er der ingen af os der kommer fra nogen meget velhavende familier så støtten har altid gået på lån af bil og masser af kærlighed! og det er vi utroligt glade for, for uden bil og kærlighed nå man sgu ikke særlig langt på de store motorveje.