Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 – Friske skud fra hoften

Updated
100000x100000-999

Som en digital Vergil leder Devilution jer igennem, ikke helvedes cirkler, men helvedet ved kropsvæskerne. Det burde ikke komme bag på nogen, at det også omhandler sæd.

Titel
+ ZZ Top + Akercocke + 69 Eyes + Dethklok

No Nut November, i al dens kryptofascistiske og neocalvinistiske selvfornægtelse er overstået og for at blive i vores tema om kroppens flydende bestanddele – tidligere er bearbejdet både blod og urin – helliger vi os denne gang genstanden for Onans brøde: Det er sæd, mine damer, herrer og alt derimellem.

Lykkeligvis er vi ikke et countrymagasin. Derfor kan vi forbigå David Allen Coes ‘Cumstains on the Pillow’ i nogenlunde tavshed, mens vi ærgrer os over ikke at kunne skrive om 80'er pop. Vi kunne ellers, sammen med Eileen, belære Dexys Midnight Runners om vigtigheden af kommaer, men der er alligevel nok at komme efter, i vores foretrukne genrer. Vi lader Metallicas 1996-udgydelse pryde artiklen, mens vi ærger os over, at de ikke turde tage skridtet fuldt ud og synge om det de viser os.

5. ZZ Top – Pearl NecklaceSelv en overfladisk analyse af denne sang har fået mangen en pænere dame til at gribe til, well, perlekæden, og det er da heller ikke uden grund. Hvis man altså aldrig har hørt ZZ Top før. For der er ingen tvivl om, at d'herrer har haft lidt af hvert i skægget, og behandler også ofte dette i deres musik.
Passende for ugens emne handler denne skønne sang om at forære en man holder kær en perlekæde – i overført betydning, altså.

4. 69 Eyes – Christina DeathDøds-Christina ryger cigaretter i sengen og tager sig et godt skud absint efter at have givet et australsk tungekys. Om der skulle være en særligt lækker smagsforbindelse mellem sæd og anislikør har vi ikke efterprøvet, men sandsynligheden for, at Christina bare har brug for en mundskyller er også til stede. Uanset hvad, lyder hun som en dame, der ved hvad hun vil have.

3. Dethklok – I Ejaculate FireHoo boy. Gutterne i Dethklok har været vidt omkring, og måske endda lidt for vidt. Vi anbefaler straks en lang vatpind ned i kalorius, hvis udløsningen ledsages af en brændende fornemmelse. Bispebjerg har en fremragende klinik, hvor du kan blive undersøgt helt gratis… Har vi hørt.
Klamydia er ikke at spøge med, venner. Don't be a fool – wrap your tool.

2. Akercocke of Menstrual Blood and SemenNogen, der til gengæld ikke pakker noget ind, er Akercocke. Dengang de sang om menstruationsblod og sæd bar de stadig jakkesæt, hvilket måske også er den mest passende påklædning, når man skal hidkalde en infernalsk gedeskikkelse; ved at drikke af sin søster når det er den tid på måneden, samt svinge hid og did med sin “blasting rod”, som de kalder den.
Good times!

1. Smertegrænsens Toldere - Blod, Sved og SædTolderne har, som altid, fingeren på pulsen, og “et fast greb om dolken”, som vores anmelder så poetisk udtrykte det. Og for dem, der ikke er så skarpe i vores subtile humor her på Devilution, mener han naturligvis pikken. Tracket her er en hurtig omgang, men når at levere hele tre kropsvæsker i løbet af de blot 31 sekunder det tager dem at gøre sig færdige.