Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 – Metallica-artikler

Updated
happyeasterfor all

Metallica, verdens største band og vores mest populære emne på magasinet. Vi har fundet de fem bedste.

Kunstner
Dato
10-04-2023
Forfatter

At skrive om Metallica er lidt som at spille på easy-mode. Hvis legenderne er i overskriften, så klikker publikum ind på artiklen. Sådan er det i hvert fald ofte. I skrivende stund har vi 132 artikler alene om Metallica på sitet, og adskillige flere hvori de nævnes.
Heldigvis har Devilution også været begavet med op til flere enormt dygtige skribenter, der har kunnet skrive en masse gode ord om verdens største metal-band.
Her har vi samlet de fem bedste.


5. Dengang Kent anmeldte St. Anger til 4/5
Åh ja, St. Anger. Et album, der lige siden sin udgivelse er blevet refereret til igen og igen. Sjældent som noget positivt. Pladen, hvor Metallica forsøgte at fastslå sin relevans i det nye årtusinde, bliver primært husket med let morskab over den gumpetunge formidling og den mildt sagt elendige produktion. Særligt trommelyden vil gå over i historien. Nok også mere end selve pladen. Kent mente, at den skulle have et fint firtal, ud af de fem mulige. Gad vide hvad han synes den dag i dag? Billedet her viser i øvrigt også lidt af både formuleringerne og billedbehandlingen tilbage i dette magasins tidlige dage. Det er meget skægt.

4. Synderegisteret, der bød på 0 overraskelser