Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Kill-Town Death Fest 2011

Populær
Updated
Top 5 - Kill-Town Death Fest 2011

I weekenden er der atter festival og så endda i København, når Kill-Town Death Fest åbner dørene til dødsmetalbrag - læs hvad skribent Villumsen glæder sig til.

Titel
Kill-Town Death Fest
Spillested
Dato
02-09-2011

1. Festival
- Endnu en festival, yes! Der er bare noget helt særligt over festivaler. Det kan godt være, at der ikke skal ligges i lejr i denne weekend, men selve stemningen og det positive, som det gør for de flestes bands optrædener, er som regel bare fantastisk. Måske kan man også få noget fed merchandise, som ellers ikke er så let at finde?

2. Dødsmetal
- En festival dedikeret til dødsmetal, og så af den slags som ofte får prædikatet undergrund. Det bliver smukt! Men også spændende, om det holder hele vejen uden at blive bare en smule trivielt. Det skal i hvert fald prøves!

3. Sonne Adam
- Hvem er ham Adam Sonne? Han er ikke en Adam, for der er tale om et israelsk band, som altså hedder Sonne Adam, og de udgav trods alt et temmelig rost album tidligere i år (anmeldt HER), og skal nu på deres første Europa-tour. Og der bliver lagt ud med showet på festivalen her. Det bliver mørkt, fedt og helt unikt!

4. Veganer-mad
- "Hvordan kan du glæde dig til det?" vil mange sikkert spørge. Men kød er ikke alt, og faktisk bliver der ofte kræset lidt mere for maden i køkkenet blandt veganere end der gør for en typisk trist burger på en festival (det var i hvert fald ikke lykken på Copenhell i år...).

5. Øl!
- Ja, tak. Øl skal der til. Og www.killtowndeathfest.dk lover endda, at det er fra mikrobryggerier, så måske slipper man også for den temmelig velkendte Tuborg eller Carlsberg.

Og har man endnu ikke læst sidste uges interview med Daniel - en af arrangørerne og en sand ildsjæl - så finder man det HER.