Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Copenhell '22: På trods af udskiftninger og tømmermænd

Updated
TR5_0561 copy
TR527801 copy
TR5_0607 copy
TR5_0672 copy
TR527836 copy
TR527862 copy
TR5_0686 copy

Ivy Crown vaklede lidt, men var ikke tæt på at falde på Copenhell. 

Kunstner
Dato
16-06-2022
Koncertarrangør
Fotograf
Peter Troest
Karakter
3

Ivy Crown må have glædet sig utroligt til at spille på Copenhell. Det unge band udgav i 2019 deres debutalbum ’Echo’. Det har dog ikke været en let tid for bandet, der har måttet igennem et par udskiftninger over årene. Således er det ikke længere vokalisten fra albummet, der er med på pladen, men en ny forsanger, som vi desværre ikke fanger navnet på. Hun gør dog en indsats for at få folk med. Vi står dog lidt tilbage i den bagende sol med tømmermænd og kommer ikke helt med.

Det har aldrig skortet på gæsteoptrædener for Ivy Crown, der blandt andet havde Jesper Gün fra Ghost Iris, Kim Sternkopf fra Møl og Kadeem France fra Loathe på debuten. I dagens anledning er det dog Emil Breuning fra Hearteater, der er med på vokal. Han gør det godt og spiller flot op med lidt kant i kontrast til den mere høje vokal fra den nye forsanger.

Der er også medbragt ekstra venner i form af to ekstra guitarister til at støtte Natasja Stormly, der normalt spiller solo i bandet. Det kan desværre ikke rigtig høres eller mærkes. Vi går fra koncerten med en lidt blandet oplevelse og nok tørst efter lidt flere øl, for hold nu fest, det er varmt!