Copenhell '22: Veteranerne kan stadig

TR5_1604 copy
TR5_1562 copy
TR528399 copy
TR5_1543 copy
TR5_1586 copy
TR528457 copy
TR528437 copy

Destruction er en institution i tysk thrash, og torsdag aften på Pandæmonium sang Schmier og co. solen ned og viste, hvorfor de stadig er relevante.

Kunstner
Dato
16-06-2022
Genre
Trackliste
1. Curse the Gods
2. Death Trap
3. Nailed to the Cross
4. Mad Butcher
5. Life Without Sense
6. Release Your Agony
7. Repent Your Sins
8. Butcher Strikes Back
9. Diabolical
10. Thrash Till Death
11. Bestial Invasion
Koncertarrangør
Fotograf
Peter Troest
Karakter
3

Tyske Destruction ved godt, hvordan man får grebet publikum om nakken og holder dem fast i en times tid. Det gør man ved at åbne koncerten på Pandæmonium med 'Curse the Gods' fra deres anden plade 'Eternal Devastation' fra 1986, og sådan en klassiker sætter gang i de fremmødte.

Så går de direkte videre i 'Death Trap' fra debutpladen, og så er scenen ligesom sat. Først derefter går de i gang med lidt nyere materiale i 'Nailed to the Cross' fra deres 'The Antichrist fra 2001, og her går solen stille og roligt ned bag Fenris-ulven, og når mørket lægger sig, er det tid til både nyt og gammelt. 

Det er faktisk først midt i sættet, at Destruction tager et par af de nye numre fra deres dugfriske album 'Diabolical' med. Det er 'Repent Your Sins' og titelnummeret, der midtvejs får luft, og derefter er det naturligvis tid til et par klassikere, der kan lukke koncerten behørigt ned.

Schmier, der i starten bliver angrebet med toiletpapir, smiler da også med overskud ud til publikum og spørger om det er rigtigt, at danskerne er det lykkeligste folkefærd på kloden. For han ser mange smil på betonen. Destruction er lige så glade for at være i København, som publikum er for at se bandet, så det går op i en højere enhed, og det bliver en times klassisk, tysk thrash, som vi er vant til at se fra den kant.

For med kun to sange fra den seneste plade, er de måske også godt selv klar over, at det nye materiale næppe er det, der skal bære dem til en festival. Så Schmier giver folket det, de gerne vil have. Klassisk Destruction, og det går rent i hjerterne på de fremmødte.