Festivalens sværeste betingelser

Festivalens sværeste betingelser

Artillery havde måske Copenhells værste arbejdsopgave, men gik så absolut frisk til sagen.

Kunstner
Dato
17-06-2011
Distributør
Genre
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter
Karakter
2

Et mikroskopisk bagtæppe på størrelse med et frimærke sagde det hele – det så squ fint ud, men scenen var enorm, og sådan led Artillery også.  Men de var også ude på en utaknemmelig opgave – hasteindkaldt som erstatning for Kyuss Lives, der med et afbud skuffede mange, og endda indsat på Copenhells største scene.

Taastrup-bandet kæmpede dog for at gøre det umuligt, og selvom det ikke lykkedes til fulde at udfylde pladsen, gik de ikke ned med flaget, men sloges til den bitre ende. Tydeligt var det dog, at Artillery er vant til små spillesteder og mindre mængder.

Kun delvist ud over scenen


Den fremragende thrash-sanger Søren Adamsen havde held med at få fat i de forreste rækker, men længere tilbage følte man sig ikke inddraget, og så man på resten af bandet, var problemet tydeligere – de anede ikke, hvordan de skulle nå ud til så mange mennesker.

Samtidigt haltede sammenspillet også lidt, mens lyden blæste guitarerne væk i perioder, og efterlod lydbilledet tilbage med buldrende stemme og high-pitch-vokal.

Stadigt skal Artillery dog have ros. Ros for kampen, ros for at tage over, når andre bliver forhindret, og ros fordi alle skal vide, at var den præcis samme koncert afholdt på en mindre scenen, havde bandet most og smadret sig gennem sættet og sat samtlige tvivlere på plads!