WOA'16: Marduk martret af lyden

Populær
WOA'16: Marduk martret af lyden

Vi fik 'The Blond Beast' på Wacken, men lyden til Marduks koncert var desværre ikke god nok, til at det blev vores bedste koncert med svenskerne.

Kunstner
Dato
04-08-2016
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
3

Efter at være blevet blæst bagud de seneste mange gange, vi har anmeldt Marduk på scenekanten, og flere redaktionsmedlemmer er blevet svært begejstret for en sang fra deres seneste plade 'Frontschwein', var forventningerne tårnhøje til Marduks tre kvarter lange koncert på W:E:T Stage torsdag aften, lige før Iron Maiden skulle indtage den store scene som hovednavn.

Desværre var lyden ikke hele tiden ubetinget god inde i teltet på Wacken Open Air 2016. Marduk var et af de bands, der led under det. Lyden buldrede alt for meget, og blandt andet under den forjættende og hos redaktionen populære 'The Blond Beast' døde en del af detaljerne i både trommespil og den akkompagnerende guitar, der ellers netop skaber det flotte parløb i sangen. Så mens vi prøvede at overbevise flere andre i vores følge denne aften, så var det en umulig opgave at få dem til at høre det smukke i sangen.

Marduk spillede sådan set udmærket, men lyden ødelagde oplevelsen. Det, vi havde forventet skulle være endnu en kroning af Marduk som det p.t. bedste liveband i verden, blev noget af en fuser selv blandt vores mest indædte fortalere for svenskernes fortræffeligheder. Mod dårlig lyd kæmper selv afguderne forgæves.