Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Anoxia - ”Melanchollision”

Populær
Updated
Kong Kent taster løs om den nye skive fra danske Anoxia Den danske undergrund har i form af Anoxia udgydt endnu et album, og i denne ombæring er det Odense-drengene der udgiver et fuldlængde album med titlen ”Melanchollison”. Titlen på pladen er ikke helt misvisende, da metallen er meget melankolsk og en anelse sørgmodig, dog uden at miste tempo og aggressivitet. I første gennemlytning var jeg ikke synderligt imponeret, da jeg syntes alle sangene lød lidt for ens, men ved nærmere studie fandt jeg nogle ganske finurlige højdepunkter.

Det er specielt ”Without Beauty” og især ”From Her Eyes” der har nogle utrolig fængende omkvæd, og det er bestemt i omkvædene og mellemspillene at det melodiske kommer frem, og det er Anoxias force på pladen. Specielt disse to sange synes jeg gør det godt på en ellers ganske habil skive, som jeg sikkert vender mere tilbage til.

Guitarlyden er dejlig afvekslende, med en sund tendens til det tunge, mens vokalen er en bister, ligeledes meget afvekslende. Det er dansk og det er hårdt, men for en gangs skyld ikke kun død, men også lidt mere.

Kunstner
Titel
Melanchollision
Distributør
Karakter
3

Menu