Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Primordial - ”The Gathering Wilderness”

Populær
Updated
Primordial - ”The Gathering Wilderness”
Nyt album med Primordial Nu går der folklore i det. Primordial er et irsk gothic/death band med mange år på bagen. Dannet i 1987 og i begyndelsen som et kopiband, hvor de spillede Slayer, Metallica og andre bands af den kaliber. Efterhånden fik de deres egen stil. Nu er de så aktuelle med CD’en ”The Gathering Wilderness”, der tilbyder mudret og punket lyd og en skrigende sanger, der tilmed kan kunsten at synge falsk. Pladen er dårligt produceret, og det gør musikken endnu mere mudret og unanceret, end den er i forvejen. Det er ikke kønt at høre på.

Det kan godt være, at bandets særkende skulle være de irske folkloristiske momenter i deres musik, men i mine ører kan de kun larme, og larme dårligt. Der er er ikke nogen spændende boller i den musikalske suppe, som Primordial tilbyder lytteren. Det er simpelt og ikke velspillet eller velsunget.

Det kan et ret fedt og dystert cover ikke ændre på, og det kan vel få lytteren til at overveje, om Primordial ikke bryder markedsføringsloven med så fedt et cover og så dårlig musik?
Her er ikke noget at komme efter, og jeg får lyst til at fortælle de irske gutter, at de nok skulle have fortsat som et coverband.

Kunstner
Titel
The Gathering Wilderness
Distributør
Genre
Forfatter
Karakter
1