Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Mens der ventes på en opfølger

Populær
Updated
Mens der ventes på en opfølger

Engelske Wodensthrone har begået en udmærket debut, som nu genudgives og viser, at der er potentiale for en endnu bedre opfølger.

Kunstner
Titel
Loss
Dato
12-07-2010
Distributør
Trackliste
1. Fyrgenstréam
2. Leódum On Lande
3. Heófungtid
4. Those That Crush the Roots of Blood
5. Black Moss
6. Upon These Stones
7. Pillar of the Sun
8. That Which is Now Forgotten – 597
Karakter
3

For at sparke en ny signing godt i gang har Candlelight valgt at genudgive en skive, som udkom i blot 1000 eksemplarer sidste år. Det er engelske Wodensthrones 'Loss', det drejer sig om, og det er bandets første fuldlængde-udgivelse.

Vægten er på black metal, men det er af den grandiøse slags - pagan black metal med andre ord. Keyboardet ligger svulstigt over hver en sang, som dog samlet set godt kunne have haft en lidt mindre kaotisk produktion. Til gengæld vil det dog være dén detalje, som får nogle til at føle at produktet er mere ægte og autentisk.

Flere af riffs'ne vækker minder om Primordial, men Wodensthrones lyd og atmosfære skubber dog også bandet i retning af et band som Wolves in the Throne Room.

Mest interessant er bandet, når det lader de hysteriske partier drosle ned og skruer op for mørket, og skaber toner, der i introen minder om Saturnus. Eller på den interessante 'Pillar of the Sun' rammer folkemusikkens særlige lyd.

Man forstår, hvorfor Candlelight tror på dette band, men man behøver ikke storme ned i pladebutikken for at købe denne skive. For mon ikke bandet med pladeselskabet i ryggen kan give den en tand ekstra på næste album?