Thrashing anno 03

Thrashing anno 03
Vi anmelder ny skive fra veteranerne Destruction I det seneste halvandet år har nogle af mine bedste koncert oplevelser været hhv. de tyske thrashmestre Destruction, Kreator og Sodoms co-headliner koncert i Lübeck og så San Francisco thrash legenderne Testament, Death Angel og Vio-lence på hjemmebane. Ren rå nostalgi med den monsterseje musik, der i midt- og slut-80'erne fornyede heavy metal scenen med en ny og ekstrem energi.

Selvsagt udsender disse bands også fremdeles nye albums, og her er det anderledes sværere at fortabe sig fuldstændigt. Den klassiske tyske thrash-trio Destruction gør dog et særdeles solidt forsøg med deres nye udspil, "Metal Destruction", hvor sangeren Schmiers stemme - som vanligt - spider lytteren, ovenpå en bastant bund af uptempo thrashers i non-stop fart frem mod metallens yderst overdrev. Destruction gør sig ikke i de store eksperimenter, men hærger habilt på håndværkeriets præmisser, og produktionen er ganske tæt på det perfekte.

Har man inviteret den gamle thrash metal pose over til et par store hyggebajere, kan "Metal Destruction" således fint indgå i den oplagte volumefest sammen med de gamle skiver fra thrash kataloget. Numre som "The Ravenous Beast" og "Rippin' The Flesh Apart" er i hvert fald vaskeægte Destruction-smaddder fra dengang, vi allesammen så latterlige ude i vores basket sneakers og stramme jeans (gør vi så stadigvæk, men...). Udmærket, men "Metal Destruction" er dog ikke pladen, der bliver min primære hverdagslytning, de næste par måneder.

Kunstner
Titel
"Metal Destruction"
Distributør
Genre
Karakter
3