Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Forfinet dødsmetal

Populær
Updated
Forfinet dødsmetal
Svenske Amon Arth vinder en godkendt arbejdssejr på "Fate of Norns". Svensk majestætisk vikinge/deathmetal. Sådan karakteriseres Amon Amarth bedst. Deres nyeste udspil "Fate og Norns" besidder de kvaliteter, der har gjort de fem svenskere til et stor navn indenfor genren. Vikingelyrikken og den rigtige growl er intakt og det samme er de gode melodier og de musikalske overraskelser. Vi får heftige savskærerguitarer og en intens rytmesektion.

Amon Amarth har gjort meget ud af at improvisere og blande de musikalske bolcher lidt, og selvom Amon Amarth spiller dødsmetal, gør de det på en lidt forfinet og raffineret måde og det er den stil de spiller ud med på deres nyeste. Indimellem lyder de som Hammerfall og indimellem som et gammelt 70er hard rock band. Det giver et mere catchy præg og giver plads til overraskelser og nye impulser og det er faktisk ganske forfriskende at høre. Nu skal man ikke dermed tro, at det er Europe det her!! Det er det IKKE. Det er stadig dødsmetal på den fede måde

Alt i alt et gedigent stykke metal, der dog ikke får blodet helt op i kogetemperatur. Dertil er der for lidt nuance. Men en mere end godkendt arbejdssejr fra vikingerne fra Stockholm.

Kunstner
Titel
Fate of Norns
Distributør
Forfatter
Karakter
3