Fornemt farvel

Fornemt farvel
Den sidste udgivelse fra de svenske hardrockere sætter et fornemt punktum for et medrivende band. En fascinerende ting ved The Hellacopters har været deres manglende lyst til at forny sig, samtidig at de på hver plade har lydt friske og pågående, som var det debuten. Det samme gælder for Head Off, der desværre er det sidste, vi kommer til at høre fra den kant.

Som sådan er der ikke sket noget i forhold til tidligere, udover at vi har fået 12 nye sange, men da det er sange som hver for sig er medrivende og har den sædvanlige gode blanding af letgenkendelige melodier og ægte rocknroll riffs i massevis fra Nick Royale og Co, så savner man det heller ikke.

Det er svært at sætte sin finger på et bestemt nummer, som skiller sig ud, men i dette tilfælde, og faktisk også til forskel fra tidligere albums, så skyldes det kun, at der ikke rigtigt er nogle svage sider, men bare en fandens masse gode sange fra helvedes helikoptere, og det er vist også den eneste rigtige måde at sige farvel på. (Altså udover ved at komme forbi hovedstaden og give et brag af en koncert).

Titel
Head Off
Distributør
Genre
Forfatter
Karakter
4