Ikke helvedes interessant

Populær
Mathias Nielsen ikke imponeret af Lordi. Lordi er det seneste band i rækken af monster/trolde-bands, som klæder sig ud for at tilføje en ekstra dimension til imaget. For at det ikke skal være løgn, kommer de fra Lapland i det nordligste Finland.

Hvis man dømmer efter coveret, er der tale om en reinkarnation af Gwar med Rob Zombie som forsanger. Lordi er et kæmpe hit i hjemlandet, og deres Kiss-inspirerede festrock har både ledt til singlehits og en supporttjans for Nightwish. Seneste nye er, at Lordi åbner fra Hammerfall på deres turné til april.

Det virker umiddelbart som om, Lordi har en snert af selvironi; det virker i hvert fald ikke som et hundrede procent seriøst foretagende, hvilket titler som ”Would You Love A Monsterman” og ”Rock The Hell Outta You” også understøtter. Der er ingen tvivl om, at Lordi sagtens kan sætte en fest i gang live med deres letfordøjelige omkvæd og deres monsterimage, men på plade lyder deres melodiske monsterrock ikke helvedes interessant. Og det på trods af, at der er tale om en slags ”Kiss fusionerer med puddelhårsklassikere fra 80'erne”!

Lordi vil dog helt sikkert finde sig en fast fanskare i disse retrotider.

Kunstner
Titel
The Monster Show
Distributør
Karakter
3