Smuglytning af Korn-album

Smuglytning af Korn-album
Heavyjam.dk har smuglyttet til tre sange fra det kommende Korn-album, ”See You on the Other Side”, og truffet Jonathan Davis til en aktuel interviewsnak. Allerede fra man læser pressemeddelelsen til det nye Korn-album, "See You on the Other Side", overraskes man, for Korn har valgt at arbejde sammen med produceren The Matrix. En mand, der er kendt for sit samarbejde med ekstremt poppede ”kunstnere” som fx Ricky Martin (!), Ronan Keating (!!), Backstreet Boys (!!!) og Busted (for Christ’s sake!). Heldigvis har de også allieret sig med Atticus Ross på nogle andre numre, og han er kendt for sit samarbejde med bl.a. Nine Inch Nails og Bad Religion.

Måske er Korn’s eksperiment dog ikke så dårlig en idé alligevel. De tre numre, undertegnede har lagt øren til, var i hvert fald ganske interessante:

1. Twisted Transistor: Førstesinglen og også første nummer på det kommende album. Et interessant nummer, som først og fremmest skiller sig ud fra Korn’s tidligere bedrifter pga. The Matrix’ produktion, hvor trommerne er trukket helt frem i billedet, hvilket gør sangen nærmest disco-agtig! Et nummer som er underligt fængende, og bestemt ikke lyder som noget Korn har lavet tidligere. Nummeret blev også spillet under koncerten i Valby Hallen for en måneds tid siden.

2. Hypocrites: Dette er det andet nummer, som Korn også spillede for de frådende fans i Valby Hallen. Et mere aggressivt nummer med et riff, som egentlig lyder mere som Disturbed end det lyder som Korn. Igen er produktion anderledes, og Jonathan Davis lyder mere gal end han har gjort længe.

3. Throw Me Away: Det svageste af de tre numre. Lyder som en Jonathan Davis-ting med sin støjende, atmosfæriske lyd i stil med ”Hollow Life” eller ”It’s Gonna Go Away”. Der eksperimenters meget med elektronisk støj og andet tingeltangel her.

Overordnet set, lover de tre numre godt for ”See You on the Other Side”, og Head’s farvel har åbenbart givet bandet lyst til at eksperimentere, samtidig med at det på sangtitlerne ser ud til at Jonathan Davis har fået lyst til at synge om andre emner end sine barndomstraumer. Den fulde tracklisting for albummet er:

01. Twisted Transistor
02. Politics
03. Hypocrites
04. Souvenir
05. 2-Way
06. Throw Me Away
07. Love Song
08. Open Up
09. Coming Undone
10. Getting Off
11. Liar
12. For No One
13. Seen It All
14. Saturated Loneliness (Tearjerker)

Albummet udsendes den 5. december.

Heavyjam.dk fik interviewet Jonathan Davis i København forleden dag, så følg med Heavyjam.dk, hver uge! Dugfriskt Korn-interview på vej!

Kunstner