Hamferð og Lipid til Metal Battle

Populær
Hamferð og Lipid til Metal Battle

Når juryen voterer ved dette års Wacken Metal Battle har man udover Blood Red Throne også hevet Hamferð og Lipid med til koncerterne. Læs her hvor.

Kunstner
Titel
+ Lipid
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen

Færøske Hamferð gæster de to shows i henholdsvis Aarhus og Herning den 6. og 7. maj. Hamferð vandt faktisk den internationale finale for nogle år siden og har efterfølgende haft en forrygende karriere. De har sågar været en stor del af den kulturelle omvæltning fra Færøerne, som sker i øjeblikket. Et band, som har flyttet mentale grænser, og et band, som leverer fantastisk liveshows i ægte, mageligt doom-tempo. 

Det er band, der længe har stået på ønskesedlen til en genkomst i Danmark. Det er lykkedes nu, og I skal glæde jer!

Til finalen i Kolding den 14. maj er den anden headliner til showet netop fundet. Danske Lipid, som lige nu oplever en stor genopstandelse på den danske metalscene, hvor de senest høstede anmelderroser for deres optræden på Viborg Metal Festival 2016. Lipid spillede tidligere i blandt andet Kolding, og siden det show har der været et stort ønske fra publikum om at få dem tilbage. Det sker nu, og der er derfor lagt op til et brag af et finaleshow.

Som nævnt tidligere i artiklen, hvor vi annoncerede de deltagende bands, er der allerede booket norsk dødsmetal til den første koncert i Aalborg, hvor Blood Red Throne spiller 29. april. Og sidste års danske vindere Savage Machine er med rundt til alle koncerter.