Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Konkurrence: Royal Metal Fest 2014

Populær
Updated
Konkurrence: Royal Metal Fest 2014

Kan du din metalhistorie og vil du gerne deltage i Royal Metal Fest i Aarhus den sidste weekend i maj? Vi udlodder 5 gange to billetter til lørdagen på Royal Metal Fest 2014.

I samarbejde med foreningen Metal Royale udlodder vi lørdagsbilletter til Royal Metal Fest 2014, som afholdes på Atlas og Voxhall fredag d. 30. og lørdag d. 31. maj. Metal Royale afholder hvert år denne festival og i år er syvende år i træk, den løber af stablen.

I år er hovednavnene bl.a. Artillery, Pretty Maids, Blood Red Throne, Endstille, Illdisposed m.fl., ligesom festivalen har sørget for mulighed for whiskysmagning, boder med merchandise, den legendariske pølsevogn og meget mere. Der er med andre ord igen fest i centrum af Aarhus med åen og Byens Burger, som det perfekte bagtæppe til en forårsfest i Smilets By.

Devilution synes naturligvis, du bør møde op og støtte dette tunge arrangement og giver dig nu muligheden for at vinde to billetter til lørdagens program. Alt du skal gøre er at svare rigtigt på følgende spørgsmål og så er du med i puljen, hvor vi trækker lod om billetterne.

Artillery er et historisk vigtigt thrash-band, der ulmede i undergrunden i Taastrup samtidig med, at King Diamond, Mercyful Fate og Metallica fandt deres ben i København. De spiller dette år på Royal Metal Fest. Men de har været der før.

Hvornår spillede Artillery sidst på Royal Metal Fest? Vi leder efter et årstal.


Svaret skal sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest onsdag. d. 28. maj 2014 kl. 12.00, hvorefter vinderne vil blive udtrukket. Mailens emne skal være "Royal Metal Fest".

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER FOR AT DELTAGE!

OBS! Husk at skrive dit fulde navn samt telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.