Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Iron Maiden på Copenhell 2022

Updated
-T1X8728-55-1402996725

Pandemien har kuldsejlet mange festivaler, men planlægningen fortsætter naturligvis fremadrettet og Copenhell kan nu afsløre næste års hovednavn: Iron Maiden!

Kunstner
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen

Corona satte en midlertidig stopper for Iron Maidens verdensturné, 'Legacy of the Beast', som vi nåede at se i Royal Arena i 2018. Dengang kaldte vi det en "metallisk historietime" og skrev, at "Iron Maiden opfylder alle ens vildeste drengedrømme med renæssancemennesket og bindeleddet Bruce Dickinson som altdominerende frontmand og indlevende entertainer."

I 2022 genoptages turnéen, og det bringer dem forbi Refshaleøen – hvor det også var meningen, at de skulle have spillet på den aflyste festival i 2020. Iron Maiden tager en rundrejse i hele bagkataloget og giver dermed de store festivaler rundt om i verden en kavalkade af favoritsange til Iron Maidens mange fans.

Iron Maiden besøgte også Copenhell tilbage i 2014, hvor de spillede materiale fra ’Seventh Son of a Seventh Son’, og om alt går vel, vender de tilbage til Refshaleøen næste sommer.

Vi ser frem til endnu en omgang med Bruce Dickinson, Steve Harris og co.

Copenhell har endnu ikke meldt ud, hvad der kommer til at ske med festivalen i år, hvor hovednavnet Judas Priest for nylig har aflyst.