Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Krigsguden #274

Updated
Krigsguden #274

Krigsguden anmelder det 2. album, 'Disinterred Horror', med Portland dødsmetallerne Ritual Necromancy.

Titel
Disinterred Horror
Dato
29-05-2018

Nogle gange blander et band alt de rigtige ting i deres lyd. Ritual Necromancy fra Portland er sådan et band. Vi får blackened death metal og death doom i et så suverænt og overbevisende miks, at det nærmest er overjordisk i sin overmenneskelighed.

'Disinterred Horror' er bandets 2. album og flere vil sikkert huske dem fra Kill-Town Deathfest i 2014. Fans af Incantation kan roligt investere i deres nye plade, det er samme komplekse og episke vibe tilsat old school brutal svensker død som Dismember.

Jeg hører også lidt horror blackened death a la Portal i det onde klang, dog mindre psykotisk men cirka lige så skræmmende som australiernes voldtægt af ekstrem metal.

Pladens fem lange numre er utroligt godt komponeret og produceret. Tungt, hurtigt og ultra dræbende med imponerende sataniske passager med nærmest symfonisk growl vokal. Der er hvad der skal være af blastbeats og temposkift. Det er faktisk en del mindre primitiv død end jeg normalt hører.

Ritual Necromancy består af medlemmer fra Weregoat, Ascended Dead, Engorged, Lord Gore og Rites of Thy Degringolade. Ja, Dark Descent Records (Blood Incantation, Spectral Voice, Corpsessed, Gorephilia etc.) har gjort det igen. 'Disinterred Horror' vil højst sandsynligt være at finde på min Top 5 over 2018's bedste albums.