RMF '21: Iotunn

Iotunn

Hver søndag i advent præsenterer vi et nyt navn til Royal Metal Fests line-up i 2021 og taler med bandet om deres forventninger. Kransens andet lys bæres højt af Iotunn.

Kunstner
Forfatter

Aarhus-kvintetten Iotunn har fart på. Som deltagere i Wacken Metal Battle gik de hele vejen til finalen sammen med bands som mægtige Baest og Sunless Dawn, der knebent løb med sejren. De har også været at finde højt oppe på The New Shit 2017's plakat, og efter kun en enkelt EP i 2016 er de blevet hentet ind på det pladeselskabet Metal Blade.

Deres solide progressive power metal har givet dem en stærk følgerskare, og man kan kun forestille sig, at bandet kommer langt med det store selskab i ryggen. Iotunn har teaset en ny plade henover året, og Royal Metal Fest vil være det perfekte sted at trække sløret lidt til side. I hvert fald kommer festivalgængerne til at opleve et band, der er stoppet med energi og glæder sig til at komme op på de skrå brædder igen.Læs mere om bandet her.

Vi stak Iotunn en hurtig stak spørgsmål for at høre om deres forventninger til koncerten på Royal Metal Fest.

Hvad kan vi forvente os af jeres koncert på Royal Metal Fest? 

Det bliver en energisk og stemningsfuld rejse med et helt særligt fokus på det visuelle udtryk. 

Hvad vil karakterisere jeres sætliste? 

Det er vores første festival med det nye setup og vi kommer til at afvikle så meget fra det nye album som muligt - RMF er noget specielt og det kommer vi til at forsøge at gøre ære!

Hvad er det værste der kan ske under jeres koncert? 

Det er et godt spørgsmål - Vi har mange forskellige elementer i spil og dette er jo en af vores første koncerter, så vi håber bare at alt spiller!

Hvad skal fans især lytte til, hvis de ønsker at forberede sig til jeres koncert?

Den bedste forberedelse til rejsen er at lytte til hele vores kommende album 'Access All Worlds', da det er en helhed, en samlet rejse. Hvis man har hørt albummet igennem, så er man godt forberedt.

Planlægger I at se nogle koncerter på festivalen? 

Absolut, det er som altid på RMF et rigtig, rigtig godt program! 

Hvad forventer I jer af festivalen? 

Gode koncerter, god stemning, og bare en rigtig god festival, som Royal Metal Fest plejer at være! 

Udover jeres egen optræden, hvad glæder I jer så mest til? 

At opleve stemningen, møde folk og nørde musik!