Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Vi glæder os til Sweden Rock Festival 2013!

Populær
Updated
Top 5 - Vi glæder os til Sweden Rock Festival 2013!

Om få dage tjekker Devilutions udsendte ind i Camp Stilleleg. Læs her hvad de venter sig af årets Sweden Rock Festival.

1. God musik

Sweden Rock Festival er garant for gode koncerter fra genoplivede dinosaurer. Vi glæder os til Rush, Kiss, At the Gates og utallige andre gamle kendinge.

2. God tid.

På trods af et tætpakket musikprogram er stemningen yderst afslappet, og hvis der eksisterer en festival, hvor man er mere afslappet, når man vender hjem end da man drog afsted, så er det Sweden Rock Festival.

3. Sveriges største bar.

Normen på svenske festivaler er at man står i en indhegning og nyder sin øl. På Sweden Rock Festival kan man købe øl overalt og man må tage den med rundt på området. Herligt.

4. One Hit Wonders

I Rocky III kom Sylvester Stallone helt ud i tovene, da modstanderen hed Mr. T til tonerne af filmens kæmpehit 'Eye of the Tiger'. Hvert år dukker der et navn op på Sweden Rock Festival, som er indbegrebet af et one-hit-wonder-band. I år snupper Survivor titlen. 31 år er gået siden de hittede med boksefilmen. 31 år hvor publikum lige siden, kun har stået foran scenen for dette ene nummers skyld. 

5. Unikke oplevelser

Næsten hvert år går festivalen efter at præsentere en unik oplevelse. I år hedder oplevelsen Rush. Den canadiske trio har ikke spillet på en europæisk festival i 34 år, og har lovet at koncerten bliver karrierens største opsætning. Kun et enkelt band spiller om eftermiddagen på hovedscenen om lørdagen, hvor der bagefter er afsat fem timer til at forberede Rush. Det er direkte uhørt på en festival, så forventningerne bliver ikke større i år end til den koncert.