Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Sympatiske franskmænd

Populær
Updated
Sympatiske franskmænd

Franske Benighted vandt publikums hjerter, da de indtog Royal Metal Fest med en hæsblæsende fart, det var svært ikke at lade sig rive med af.

Kunstner
Spillested
Dato
08-04-2017
Trackliste
1. Reptilian
2. Reeks of Darkened Zoopsia
3. Let the Blood Spill Between my Broken Teeth
4. Slut
5. Versipellis
6. X2Y
7. Noise
8. Necrobreed
9. Forgive Me Father
10. Hostile
11. Asylum Cave
12. Experience Your Flesh
Koncertarrangør
Karakter
4

Normalt har vi nordeuropæere en tendens til at affeje franskmænd som arrogante og lidt for glade for sig selv, deres mad og fine kultur. Denne aften blev vi trakteret med fransk kultur, der var i øjenhøjde med alle, der mødte frem til Royal Metal Fest, og de kvitterede med festivalens afgjort hurtigste og mest sympatiske optræden af alle.

Hvis det nogensinde skulle afgøres om det er grind, speed eller thrash, der er hurtigst af alle subgenrer, er Benighted et godt bud på et band, der kan repræsentere førstnævnte. For selvom flere af de thrash-bands, der var booket til Royal Metal Fest 2017, kunne spille hurtigt, så var Benighted mindst lige så hurtige. Deres dobbeltpedal havde et tempo, der tenderede det vanvittige.

For der var virkelig fart på, da Benighted gav deres første koncert i Danmark. Der skulle da heller ikke gå længe, før publikum hoppede ombord på det franske lyntog fra dødsmetallens mest kantede og grusomme stilart. Da de satte i 'Let the Blood Spill Between My Broken Teeth', eksploderede der en moshpit, der kostede minimum én brækket næse blandt publikum. Uheldigt, men et tegn på, at her kom der fart på Voxhall og dets publikum.

Forsanger Julien Truchan var en yderst sympatisk herre, der var ovenud lykkelig for muligheden for at spille i Danmark. De dedikerede 'Versipellis' til arrangørerne bag festivalen som tak for, at de måtte komm,e og sommetider kan de der takketaler forud for et nummer godt fornemmes en anelse forlorent. Det var ikke tilfældet her. Benighted fremstod reelle og vandt publikums hjerter.

Alt var dog ikke helt perfekt for Benighted. Den ene guitarist måtte udgå to sange før målstregen med tekniske problemer, og så gennemførte de med én guitarist. Denne var så meget oppe at køre efter koncerten, at han sluttede af med at springe ud over scenekanten og crowdsurfe lidt som tak for denne gang. Det gik lige i hjertekulen på de fremmødte, der forinden havde givet Benighted igen med fællessang, mosh-pits og headbanging i en sådan grad, at det føltes som et hovednavn.

Absolut en af de bedste koncerter på Royal Metal Fest 2017.

Menu