Et spark i den nedre region

Populær
Et spark i den nedre region

The New Lows show på upcoming-scenen var en intens energiudladning, hvor lyden dog gjorde vokalen lidt enerverende og tog toppen af oplevelsen.

Kunstner
Dato
18-06-2011
Trackliste
Misery
Faded Photograph
Leviathan
Underdog
So Sick of You
Decimate
Nothing in the End
Death March
As I Float Above a Black Waste
Fall Empire
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
3

Det var et eftertrykkeligt spark i løgene, som odenseanske The New Low havde sat sig for at give festivalpublikummet lørdag eftermiddag. En formidabel kraftudladning fra et veloplagt, som også fik serveret lige så dedikeret energi tilbage fra en tilhænger på forreste række.

The New Low er i studiet pt. og barsler dermed med plade nummer to fra hvilken Copenhell fik lov til at høre flere sange. Fx åbneren 'Misery', der udgjorde en perfekt, energisk start, og med sine fine riffs og gode melodiske træk kunne minde lidt om det bandnavn, der stod på guitaristens trøje: Converge.

Upcoming-scenen er ikke særligt stor, men forsanger Christian fik den til at virke større, når han spænede storsvedende rundt uden at vælte sine bandmedlemmer eller falde ud over scenekanten. Og samtidig vandrede Anders på guitar nærmest manisk lidt frem og tilbage i sin vanligt ludende holdning præcist som han gjorde sidst Devilution havde bandet under luppen. Det så ganske fedt ud, og var med til at man som publikum blev ramt af bandets energi.

De nye sange gav indtryk af, at The New Lows andet album bliver en interessant skive, der er tro mod det udtryk, som bandet gav på debuten. Desværre var det vokale udtryk denne aften lidt monotont og noget af det skyldtes, at lyden mellem containerne ikke var optimal for vokalen. Den lød som om den "overstyrede" og kom ikke så rent igennem, som det var meningen. Vokalen er naturligvis ikke "ren", det var ikke sådan det skulle forstås, men den hysteriske vokal, blev bare forvrænget på en måde, som det næppe var meningen.

Og som om, at energiudladningen fra scenen ikke var markant nok, så havde bandet, da lige en gæstevokal med, så der blev fyret endnu mere op for kedlerne. Samlet set et show, som bandet fint kan være tilfredse med. Underholdningen blev leveret.