Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Den store scenes forbandelse

Populær
Updated
Den store scenes forbandelse
Den store scenes forbandelse
Den store scenes forbandelse
Den store scenes forbandelse
Den store scenes forbandelse

Både fejlplacering og manglende engagement gjorde en time med Bad Religion til en overvejende kedelig affære.

Kunstner
Dato
03-07-2011
Genre
Koncertarrangør
Forfatter
Karakter
3

 

Ligesom med Mastodon to dage før, hørte Bad Religion blandt de bands, som virkede fejlplacerede på Orange Scene, men hvor Mastodon slap overraskende godt fra det, havde de californiske punkveteraner ikke godt af den store scene.

Uden ligefrem at være gabende tomt, var området udenfor pitten så tyndt befolket en stor fest var umuliggjort – en mindre fest var heldigvis konstant kørende lige foran scenen, og det gav i hvert fald kraftig indikation af, at en spilletid på Arena havde været en gave til band såvel som publikum.

Men hvor de fremmødte fans ikke lod sig på gå af hverken fåtallige lyttere eller manglende intimitet, virkede bandet kun i perioder tændt – ikke musikalsk, hvor den velsvingende californiske kvartet havde fat i den lange ende, men der manglede tilstedeværelse. Det haltede med både indlevelsen, engagementet og de store smil, og man stod med en følelse af, at de ikke rigtigt gad – trods ord om det modsatte.

Langt fra eksplosion


Det blev til et par sporadiske hop, til tider lidt energisk fremførelse, men også stilstand, hvor attituden blev fyret af på rutine, og hvor kun kendere af bandet lod til at få noget ud af koncerten.

Men så kom den lille eksplosion af glæde fra bandet, når der indsneg sig et par af de hits, som samtlige tilstedeværende havde mulighed for at synge med på efter et enkelt omkvæd. Da blev det bevist, at sangene er der, såvel som den store erfaring, men at vi kun fik det at se i små bidder. Så hvis der kommer en næste gang, hvad Bad Religion var lidt tøvende med at love, må det meget gerne være på en mindre scene. Tak!