Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

En single med det hele

Updated
En single med det hele

Enten er det en genudgivelse med lidt ekstra godter eller også en single spækket med ekstramateriale fra bagkataloget fra Sonic Syndicate.

Titel
Love And Other Disasters: The Rebellion Pack
Dato
06-11-2009
Distributør
Trackliste
Love and Other Disasters (full album)
Bonus: Ruin + Dead Planet

DVD: Studio report
videos, live-clips,
shopping in Paris

Burn This City E.P
1. Burn This City
2. Rebellion in Nightmareland
3. Burn This City (edit)
Karakter
2

I anledning af at Sonic Syndicate har fået ny forsanger i form af Nathan J. Biggs (ex-The Hollow Earth Theory) udkommer nu to nye sange, der skal introducere ham for fansene. De udkommer som en single sammen med 2008-albummet ’Love And Other Disasters’ (anmeldt her), der dog har fået følgeskab af to bonusnumre og en dvd.

Den nye sanger burde ikke få nogen hardcore-fans til at vende bandet ryggen. Det har nemlig ikke ændret det store. Der er kommet lidt elektronik ind over nummeret ’Burn This City’ og en sangskrivning, som minder mere om Atreyu end inspirationen fra de melodiske dødsmetalbands fra gruppens hjemland. Men det er bestemt stadig Sonic Syndicate, og utrolig catchy. Måske irriterende catchy i nogens ører.

Har man i forvejen albummet, er de to bonusnumre ikke noget specielt for endnu en investering, og da næste års annoncerede nye album ser ud til at skulle hedde ’Burn This City’, så går man nok ikke galt i byen, hvis man tror at singleudspillet også vil følge med dér. Nummeret findes i øvrigt på singlen i to versioner – et normalt og et ”radio edit”, som er… hold fast… 3 sekunder kortere. Unødvendigt?

Dvd’en består af 4 videoer fra ’Love And Other Disasters’, 2 live-clips optaget i Köln i 2007, en shoppingtur i Paris og en ”making-of”. Det er en typisk low-budget making-of, hverken bedre eller dårligere end flertallet af den slags videoer. Der bliver ellers kastet mange penge efter dette succesfulde unge svenske band, men dokumentationen af studiebesøget hos Jonas Kjellgren (Scar Symmetry, Centinex m.fl.) og hans Black Lodge Studios har bandet tilsyneladende selv stået for i ægte Dogme-stil.

Denne ’The Rebellion Pack’ sælges så vidt vides til almindelig albumpris, og for købere uden 2008-albummet i samlingen, så er det en fin deal, sådan at få bonusnumre, dvd og en ny single med. Men som allerede antydet: har man albummet, så bør man vente og se, om man ikke godt kan ”holde sig” til marts for nyt fra Sonic Syndicate.

Se og hør bandet i den seneste video, der bestemt intet low-budget har over sig: