Lidt for tæt på inspirationen

Lidt for tæt på inspirationen

L.A. Collection har fundet opskriften på god hard rock. Nu mangler de bare at give den et personligt touch.

Titel
Straight to the Bone
Trackliste
1. Dead Man's Walk
2. Who Are You To Judge
3. Dirty Job
4. Straight to the Bone
5. Stabbed in the Kneecap
6. Mind over Mony
7. Out of Touch
Forfatter
Karakter
3

På ganske kort tid har københavnske L.A. Collection fået skabt sig et godt navn på landets hardrock-scene med et umådeligt godt besøgt ep-releaseparty og masser af positiv omtale. Og det forstår man umiddelbart godt.

Trioen byder på direkte og rå rock med masser af attitude og evner for at skrue sange sammen på en simpel og effektiv måde. Det er skåret efter den store rock-skabelon såvel som trådens ABC - og her kan den skarpe iagttager nok læse mellem linjerne, at det heller ikke emmer af originalitet.

Det er bare mere end til at leve med, fordi det er så forfriskende enkelt og stadig fornemt kompetent. Det virker, og der er ingen tvivl om, at de fleste spillesteder vil lægge sig, når bandet kommer forbi. Det er til at forstå, det er catchy, og det er med de store nosser hængende helt fremme på monitoren.

Men skal det bære en lang og 'vi-bader-i-narko-'agtig karriere, skal der dog rykkes i en anden retning. Lidt for ofte tog denne anmelder sig i at tænke på AC/DC, og det er naturligvis i sig selv ikke skidt - AC/DC virker altid, det ved alle, der ved noget om noget med rock. Men som det er de fleste bekendt, var det australske ensemble her først, og den store opgave for vores hjemlige trio må være både at fortsætte med at være et røvlækkert rockband, og samtidig være L.A. Collection og dermed sig selv.