Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Videopremiere: Telos – ‘Never Me’

Updated
TELOS2021

Kaotisk blackened mathcore – Telos er langt om længe tilbage, og vi viser her deres nye video for første gang.

Kunstner
Dato
13-01-2023
Forfatter

Helt tilbage i maj sidste år, begyndte Telos igen at vise livstegn. Forstået som nye indspilninger, for live har de været ganske aktive. Nu nærmer vi os release for det kommende plade ‘Delude’, og første single ‘Never Me’ har premiere i dag.

Som vi kender og elsker Telos, er det ekstremt uforudsigeligt, ekstremt kaotisk, ekstremt hårdt og ekstremt ekstremt. Men som noget nyt har Telos besluttet sig for, at tage en overfrakke af følelser på. Sangen indledes overvældende og hårdtslående i den velkendte sortsværtede mathcore, men som noget nyt er et lag af emo-sensibilitet blevet lagt på, og det emotive strejftog ind i screamoen klæder kvintetten, der tæller medlemmer af Eyes, LLNN, Regarding Ambiguity og Demersal.

‘Never Me’ handler om at blive draget tilbage i sorgen, hver eneste gang man tror, man er kommet ud, og er derfor noget mange kan relatere til, og som lægger perfekt op til den blanding af raseri, frustration og nederlag, musikken indgyder.

Videoen er lavet af Victor Kaas, musikken er indspillet af Tobias Munk Tønder fra Angry Music Studios, mixet af Jacob Bredahl i Dead Rat Studios og mastered af Brad Boatright i Audiosiege.