Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Jailbreak ‘23: Alestorm og Artillery fuldender programmet

Updated
jailbreak

De sidste to navne føjes til programmet, og lineuppet til dette års rockfest i Fængslet i Horsens er indskrevet.

Dato
09-05-2023
Forfatter

Sidste år var Jailbreak en dag med fokus på fed rock, kampvogne og musik, man kunne drikke bajere til. Det er det sådan set stadig, men arrangementet var så stor en succes, at længden nu er fordoblet.

Indtil videre har Jailbreak løftet sløret for D-A-D, Within Temptation, Saxon, Arch Enemy, Glenn Hughes Performs Classic Deep Purple Live, Mike Tramp: Songs Of White Lion, Wolfmother, Bersærk, The Quireboys, Danko Jones, Metal Church, Skagarack, Red Warszawa, Skullclub, Timechild og Pectora, og i dag offentliggøres de to sidste navne.

Alestorm


Alestorm er indbegrebet af festmusik og hjernen på autopilot. Det er store, svulstige omkvæd, publikum ned på bagen og lege robåd, badeænder og. frem for alt, masser af bajere. Alestorm har ikke andet mål i livet end at have det fedt, hvilket de tydeligt demonstrerede, da de spillede på Copenhell sidste år. Her haltede publikum lidt efter, men mon ikke Horsens kan råde bod på det til sådan en festival?

Læs alt om bandet her.
Læs seneste koncertanmeldelse her.
Læs seneste pladeanmeldelse her.

ArtilleryEn institution i dansk metal. Artillery fra Taastrup behøver nærmest ingen introduktion. De har spillet thrash siden starten af firserne, hang ud med Metallica og King Diamond i den periode og har siden holdt genrens fane højt med udgivelser og koncerter i ind- og udland. Sidst vi mødte dem, var på Copenhell sidste år, hvor de leverede noget af en bøffet gang thrash.  I 2021 var de klar med deres 10. studieplade, der fik titlen 'X'. Men lur os om ikke, der bliver spillet rigeligt af alt, det vi husker dem for. Det er jo det, vi kommer efter.

Læs alt om bandet her.
Læs seneste koncertanmeldelse her.
Læs seneste pladeanmeldelse her.
Læs seneste interview her.