Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Fotoreportage: Demon Head – 'The Birth of Viscera'

Populær
Updated
01DemonHead22

Diabolsk rock, stearinlys, irsk whisky, smil på læberne, øl i alle afskygninger, headbanging, guitarnørderi, Diablo-tilbedelse og kærlighed. Masser af kærlighed! Velkommen bag kulisserne på to dages albumfejring i Pumpehuset.

Kunstner
Titel
+ Slægt + Shaam Larein
Spillested
Dato
06-08-2021
Genre
Fotograf
Adriana Zak
Forfatter

For over et halvt år siden udkom Demon Heads fjerde studiealbum, ’Viscera’, på Metal Blade Records. Det skulle naturligvis fejres, selvom det grundet verdenssituationen blev over et halvt år senere end først planlagt. Og lad os bare sige, at releasefesten var tiltrængt – både for de optrædende kunstnere og det sultne publikum. Med sig på begge udsolgte aftener havde Demon Head svenske Shaam Larein og københavnske Slægt, og undervejs i deres eget show havde de gæsteoptrædener fra Adrian Utzon Dietz fra Solbrud på guitar og Anders M. Jørgensen fra Slægt på saxofon.

Alt i alt må begge aftener siges at være store succeser, der både beviste Demon Heads enorme musikalske kvalitet, Slægts sædvanlige imponerende liveshow og ikke mindst gensynsglæde med Shaam Larein, der sidst gæstede landet under årets Metal Magic.

Glæden over at se og spille livemusik under det tætteste, vi er kommet på almindelige koncerttilstande i over halvandet år, var ikke til at komme udenom, og disse to aftener vil i lang tid stå klart i hukommelsen og varme hjertet.