363 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Reportager
27. Juni 2017    
Titel
+ Devildriver + Every Time I Die + In Flames + Frank Carter & the Rattlesnakes + Carcass + Prophets of Rage + Invocator + Saxon + Ministry

Der er heldigvis masser at være sur over på Copenhell: fra Trump over ølpriser til forkert metal. Og så er der den stadfæstet rigtige metal, som veteranerne står for.

Reportager
27. Juni 2017    
Kunstner
Titel
Seven Thorns + Baroness + The Dillinger Escape Plan + Batushka

Til trods for det lidt tynde aftenprogram om fredagen var der dog adskillige highlights at komme efter. Candlemass og Batushka indtager den sikre tete, og vor udsendte medarbejders fravær til Slægt begrædes.

Reportager
27. Juni 2017    
Kunstner
Titel
+ Rom Zombie + Overkill + Opeth + Hatesphere + Huldre + Myrkur + Ghost Iris + Lost Society + Baest + Rising
Spillested

Sidste dag af Copenhell var i høj grad dedikeret til danske metalband, både af den lidt ældre og lidt nyere skole. Lørdag bød imidlertid også på nogle af de hovednavne, festivalen strengt taget ikke havde behøvet.

Artikel
26. Juni 2017    

Hvis Copenhells vokseværk er på bekostning af udgangspunktet som metalfestival, og programmet udgøres af for lidt ekstremmetal og for meget blød rock og hovednavne, der tiltrækker det forkerte segment, så står vi tilbage med en succes for alle andre end de danske metalfans.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
4

Red Warszawa lukkede traditionen tro Copenhell på den allermest tumpede, bøvede og underholdende måde med afslutningskoncerten på Hades. Men selv træfsikre hits og små overraskelser kan ikke dække over både bandets midtvejskrise og festivalens identitetskrise.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
5

Retro-rocken blev lagt på hylden, og drømmen om en tilbagevenden til det gamle Opeth fik lov at leve videre.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
3

Veteranerne fra Bolt Thrower og Benediction holder stadig dødsfanen højt i Memoriam, der stod for næsten en times tung dødsmetal på festivalen lørdag aften. Og så fik de endda selskab af en tidligere growler i de to legendariske bands.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
3

Lige så fortryllende Myrkur er på plade, lige så forbandet synes hun at være live, hvor danskeren altid fumler rundt med udstyret.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
2

Tysklands Powerwolf havde hverken materiale eller publikum til starte den store power metal-fest sent fredag.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
3

Uden decideret at fejle ramte Europe ved siden af og scorede først den store gevinst fra publikum til allersidst.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
4

For tredje gang på fire år var Carcass forbi en dansk festival. Og briterne gjorde, som de plejer: forvandlede Copenhell til en musikalsk slagtebænk. 

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
3

Devildriver stod for Copenhells første hårde metalkoncert og gav en gedigen lektion i nu metal, men elendig lyd lagde desværre en dæmper på oplevelsen.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
5

Batushkas første besøg i Danmark var en succes – og en tiltrængt koncert, der sikrede Copenhell noget af den manglende anerkendelse i metalundergrunden.

Top 5
26. Juni 2017    

Årets hovednavne som Slayer og Five Finger Death Punch skuffede ikke, men Copenhells højdepunkter kom fra de mindre navne. Vi giver et bud på de fem fedeste koncerter!

Koncertanmeldelser
25. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
5

Med urokkelig selvtillid og foden på monitoren gav Slægt en triumf af en koncert tidligt fredag eftermiddag på Pandæmonium-scenen. Det var tiltrængt for både band, festival og publikum, der oven på en sløv torsdag fik metallen tilbage til festivalen i bedste stil.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
4

Risings musik lød fantastisk på Hades-scenen, men kontakten til publikum måtte godt have været større for virkelig at være festskabende. Musikalsk fik man dog høj klasse.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
3

Ghost Iris bød på store kapaciteter i det tekniske hjørne af metalcoren, mens de inviterede til fest med overraskelser på scenen.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2017    
Karakter
3

Man fik en god og blid start på dagen med engelske The Raven Age. Men sangeren måtte godt skruen bissen på og få lidt nerve ind i stemmen.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
4

Måske mangler sangen, der kan løfte danske Seven Thorns' power metal helt op i liga med genregiganterne, men på Copenhell viste bandet, at de i hvert fald har showet og viljen til større skalpe.

Koncertanmeldelser
25. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
2

Lydstyrken var alt for lav til, at festivalens første band i hardrockerne i Inglorious kunne blive meget andet end en hyggelig seance til de første fadøl på pladsen.

363 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »