369 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... » 
 
Artikel
13. December 2017    
Titel
+ Deftones
Spillested

Intet nyt er godt nyt! Copenhell føjer to af tidligere års største succeser, Alice in Chains og Deftones til programmet.

Artikel
27. November 2017    
Titel
+ Bullet for My Valentine + Corrosion of Conformity + Suffocation + Crossfaith + Santa Cruz + Thy Art Is Murder
Spillested

Syv nye navne på Copenhell. Det er de største af de nyere og de mest vedholdende af de ældre, Copenhell føjer til plakaten for sommerens festival.

Artikel
06. November 2017    
Titel
+ Nightwish + Helloween + Arch Enemy + Kreator + Exodus + Sodom + Asking Alexandria + Parkway Drive + While She Sleeps + Enslaved + Igorrr + Zeal & Ardor + Bersærk + Orm

Flere generationers metalhistorie er repræsenteret blandt de første navne, der i dag offentliggøres til den festival, der samler det hele sammen over tre dage på Refshaleøen: Copenhell 2018.

Interview
05. November 2017    
Kunstner

For trofaste læsere af Devilution kan det ikke komme som en overraskelse, at ORM er booket til Copenhell 2018. Vi fangede guitarist Simon Sonne Andersen til en kort snak om, hvad vi kan vente os af deres koncert.

Artikel
30. Oktober 2017    
Spillested

Sommeren kan synes langt væk, men vi ser allerede nu frem til næste års Copenhell. Festivaler i vores nabolande er begyndt at offentliggøre navne, og det fik os til at spekulere: Hvem mon spiller på Copenhell i 2018?

Top 5
13. September 2017    

En julefrokost på selveste Oslobåden med Jubii i 2000 betød, at et par metalhoveder mødtes, og grundlaget for JubiiRock blev lagt. Endda til tonerne af en koncert med Shu-Bi-Dua. Det udviklede sig siden til HeavyJam og videre til Devilution. Copenhell Metal Cruise giver fem gode grunde til at sejle til Oslo og retur.

Reportager
27. Juni 2017    
Titel
+ Devildriver + Every Time I Die + In Flames + Frank Carter & the Rattlesnakes + Carcass + Prophets of Rage + Invocator + Saxon + Ministry

Der er heldigvis masser at være sur over på Copenhell: fra Trump over ølpriser til forkert metal. Og så er der den stadfæstet rigtige metal, som veteranerne står for.

Reportager
27. Juni 2017    
Kunstner
Titel
Seven Thorns + Baroness + The Dillinger Escape Plan + Batushka

Til trods for det lidt tynde aftenprogram om fredagen var der dog adskillige highlights at komme efter. Candlemass og Batushka indtager den sikre tete, og vor udsendte medarbejders fravær til Slægt begrædes.

Reportager
27. Juni 2017    
Kunstner
Titel
+ Rom Zombie + Overkill + Opeth + Hatesphere + Huldre + Myrkur + Ghost Iris + Lost Society + Baest + Rising
Spillested

Sidste dag af Copenhell var i høj grad dedikeret til danske metalband, både af den lidt ældre og lidt nyere skole. Lørdag bød imidlertid også på nogle af de hovednavne, festivalen strengt taget ikke havde behøvet.

Artikel
26. Juni 2017    

Hvis Copenhells vokseværk er på bekostning af udgangspunktet som metalfestival, og programmet udgøres af for lidt ekstremmetal og for meget blød rock og hovednavne, der tiltrækker det forkerte segment, så står vi tilbage med en succes for alle andre end de danske metalfans.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
4

Red Warszawa lukkede traditionen tro Copenhell på den allermest tumpede, bøvede og underholdende måde med afslutningskoncerten på Hades. Men selv træfsikre hits og små overraskelser kan ikke dække over både bandets midtvejskrise og festivalens identitetskrise.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
5

Retro-rocken blev lagt på hylden, og drømmen om en tilbagevenden til det gamle Opeth fik lov at leve videre.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
3

Veteranerne fra Bolt Thrower og Benediction holder stadig dødsfanen højt i Memoriam, der stod for næsten en times tung dødsmetal på festivalen lørdag aften. Og så fik de endda selskab af en tidligere growler i de to legendariske bands.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
3

Lige så fortryllende Myrkur er på plade, lige så forbandet synes hun at være live, hvor danskeren altid fumler rundt med udstyret.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
2

Tysklands Powerwolf havde hverken materiale eller publikum til starte den store power metal-fest sent fredag.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
3

Uden decideret at fejle ramte Europe ved siden af og scorede først den store gevinst fra publikum til allersidst.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
4

For tredje gang på fire år var Carcass forbi en dansk festival. Og briterne gjorde, som de plejer: forvandlede Copenhell til en musikalsk slagtebænk. 

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
3

Devildriver stod for Copenhells første hårde metalkoncert og gav en gedigen lektion i nu metal, men elendig lyd lagde desværre en dæmper på oplevelsen.

Koncertanmeldelser
26. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
5

Batushkas første besøg i Danmark var en succes – og en tiltrængt koncert, der sikrede Copenhell noget af den manglende anerkendelse i metalundergrunden.

Top 5
26. Juni 2017    

Årets hovednavne som Slayer og Five Finger Death Punch skuffede ikke, men Copenhells højdepunkter kom fra de mindre navne. Vi giver et bud på de fem fedeste koncerter!

369 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »