RMF '11: Indebrændt familiefest

RMF '11: Indebrændt familiefest

The Burning underholdt Århus med deres tunge metal og inviterede vennerne op på scenen til fest.

Kunstner
Spillested
Dato
01-04-2011
Koncertarrangør
Fotograf
Kent Kirkegaard Jensen
Karakter
3

Når Johnny Haven troner frem på scenen med fuldbåren skipperkrans må man nødvendigvis give ham og resten af The Burning sin udelte opmærksomhed. Der er stor forskel på det musikalske udtryk, der er tungt, ondt og lige i fjæset, og så den underdrejede jyske humor Haven bibringer mellem numrene. Og denne aften fik vi en god portion af begge dele.

Haven introducerede sin nye bassist Tobias Nefer fra Essence ved at bemærke, at han ikke var med denne aften. I stedet havde de Kasper Kirkegaard med, der jo bl.a. spiller i The Arcane Order, og han blev introduceret som sådan, hvortil Johnny også kommenterede, at han var glad for Submission var holdt op med at spille, da det var noget lort. Det var der også rigtig meget andet der var, så Johnnys stand up-gen er stadig intakt, og tak for det. For det er dejlig underholdende og afvæbnende, at bandsene både kan tage pis på dem selv og hinanden.

Undervejs i koncerten blev brødrene Scott og Bjørn fra Dawn of Demise hevet med op på scenen. De fik hver deres mikrofon, og så havde The Burning pludselig tre sangere. Der blev headbanget, joket og til sidst fik Scott fortalt publikum, at Johnny for nylig er blevet far, og han fik et stort tillykke-brøl fra salen. Efter lidt leg mellem The Burnings bandmedlemmer og de to brødre, fortsatte bandet resten af koncerten med deres jyske fest. Knap så seriøst, men forbandet underholdende.