Zakk, du skuffer!

Zakk, du skuffer!
Magert udspil fra superguitaristen Zakk Wylde og Black Label Society. Superguitaristen Zakk Wylde har været en god mand for vor allesammens metal gudfader siden Zakk tog sin sublime spade med ind i Ozzy Osbournes soloband på "No Rest For The Wicked" i 1988. Siden har Zakk Wylde været en (stort set) fast ingrediens i Ozzy, men Wylde har også udfoldet sig vidt og bredt under eget navn, i Pride & Glory og i Black Label Society. Sidstnævnte er så fokuspunktet nu, men det med et magert resultat til følge.

Albummet "Mafia" er en underlig, grødet blanding af groovy hard rock, med - selvklart - en masse rå spade, men ikke med nogen større personlighed tilsat. Vokalmæssigt veksler Zakk Wylde meget mellem Scott Weiland (både anno Velvet Revolver og Stone Temple Pilots) og Ozzy selv(!), men uden at have noget nær samme gode sangmateriale som de førnævnte forbilleder sædvanligvis har. Dog er der en vis kvalitet i dette her projekt når Zakk Wylde skruer ned og sjæler lidt, men "Mafia" er generelt en alt for ujævn plade.

Og det er faktisk en ganske sørgelig konstatering, al den stund at Zakk Wylde faktisk godt kan skrive pænt gode sange, som fx på den oversete men herfra personlige perle, "Book Of Shadows" fra 1997, som undertegnede sædvanligvis tager et massivt melankolitrip til hvert år ved Påsketid. Således også i år.

NB: Black Label Society optræder på The Rock, Kbh. den 5. juni.

Titel
Mafia
Label
Distributør
Genre
Karakter
2