Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Premiere: Dirt Forge – Highest Low

Updated
dirtforgescreencap

Det danske sludgeband Dirt Forge er ude med anden single fra den kommende plade ‘Interspheral’. Vi præsenterer jeres første møde.

Kunstner
Dato
26-10-2022
Genre
Forfatter

For ikke længe siden talte vi med Dirt Forge om den kommende plade ‘Interspheral’ og kan nu præsentere anden single fra pladen.
Første single var ‘Ascension’, der pegede meget indad, og i modsætning til denne, kigger ‘Highest Low’ på os alle sammen.

Om sangen fortæller bandet:
– 'Highest Low' er fortællingen om hvordan laveste fællesnævner altid søger mod at dominerer blandt menneskeheden, og hvordan vi kommer tættere på vores undergang, jo flere vi bliver.

– Det er et af de mest eksperimentelle numre på albummet. Den skiller sig ud ved at have den nok mest atypiske sangstruktur og mest yderligtgående dynamik vi har arbejdet med til dato - det er både meget højt og meget stille. Det er ligeledes et nummer hvor det – hvis man kender os - er tydeligt, at alle elementerne har noget personligt fra os alle tre, og er blevet en sand smeltedigel af idéer, præferencer og bidrag.Videoen er animeret af Jesper Bergstedt fra Liida og redigeret af Alexander Kolby.

’Interspheral’ udkommer d. 11. november på Majestic Mountain Records og samme dag holder bandet gratis releaseparty i Støberiet på Nørrebro.

Menu