Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

WOA Metal Battle 2016

Populær
Updated
WOA Metal Battle 2016

De 10 deltagende bands i WOA Metal battle 2016 er fundet. Første koncert skydes i gang i Aalborg, og finalen afholdes i Kolding. Se listen over bands her.

Koncertarrangør

Tidligere har bands som HuldreElectric Hellride og senest Savage Machine vundet WOA Metal Battle og dermed fået lov til at give koncert på Wacken Open Air. Nu er det så tid igen. I år kan vi deltage i fem koncerter, hvorefter finalisterne findes. Finalen afholdes lørdag den 14. maj 2016 på Godset i Kolding.

Netop sidste års vinder Savage Machine slutter alle aftener af, når juryen og de deltagende bands voterer og giver hinanden feedback, så publikum ikke bare skal stå i en tom sal og vente på, at folkene bag bliver færdige.

Listen af deltagende bands er som følger:

Bæst
Chronicle
Cruelty’s Heart
Empire Of Doom
Forever Still
Iotuun
Livløs
Melusive
Sunless Dawn
Unseen Faith

For vore læsere vil flere af disse navne være ukendte størrelser, men vi kan allerede nu løfte sløret for, at der blandt andet er to kvindelige forsangere at finde iblandt de deltagende bands, og at spændvidden genremæssigt måske er større end nogensinde før. Dødsmetal, hard rock, doom, thrash, 'core og melodiske og pompøse varianter af disse er alle at finde. Vi kan kun derfor på det varmeste anbefale, at man tager chancen, køber billet og opdager noget nyt og spændende, der måske endda ender med at stå på en scene på Wacken Open Air til sommer, hvor de skal dele plakat med bands som Iron Maiden, Arch Enemy og Twisted Sister.

Det hele starter fredag d. 29. april på Studenterhuset i Aalborg og fortsætter de kommende weekender landet over. Her er en komplet liste over de shows, der vil blive gennemført under WOA Metal Battle-banneret i 2016.

29. april 2016 – Studenterhuset, Aalborg
30. april 2016 – Badeanstalten, Slagelse

5. maj 2016 – Stengade, København
6. maj 2016 – Atlas, Aarhus
7. maj 2016 – Fermaten, Herning

14. maj 2016 – Godset, Kolding (finale)

Grunden til, at der kan afholdes tre shows i starten af maj, er, at Kristi Himmelfartsdag er torsdag d. 5. maj, hvorfor weekenden reelt set er udvidet med en enkelt dag i uge 18.

Skulle du være blevet interesseret i at vide mere om de enkelte bands, så har vi linket til deres Facebook-side, hvor der er rig mulighed for at læse op på, hvad bandet er for en størrelse, og måske tage sig tid til at lytte til noget af det musik, de har lagt til skue på de elektroniske platforme.