Kommentarer fra af hellcock

37 resultater - viser 1 - 20
1 2
Sortering
25. September 2018
Gwar

Blev Gwar koncerten ikke flyttet til Den Grå Hal?
Det er jeg rimelig sikker på!

H
hellcock
05. December 2017
Koncertanmeldelser
Support

Pretty Maids brugte også for kræfter på at agere "Grøn koncert"

H
hellcock
03. November 2015
Koncertanmeldelser
Stor scene er ikke nødvendigvis at foretrække

De skulle nok have beholdt deres supporttjans for Avatarium i stedet, hvor de ville passe så meget bedre.

H
hellcock
28. Oktober 2015
Morgendagens Stjerner
Yah

Mørkhøj rocker igen

H
hellcock
28. Oktober 2015 (Updated: 28. Oktober 2015)
-

Fail

H
hellcock
28. April 2015
Koncertanmeldelser
For mange bands

De alt for mange supportbands gjorde, at jeg valgte at blive hjemme!

H
hellcock
15. April 2015
Så sandt

Dejligt at læse, at jeg ikke er alene med holdningen til tracket "The greatest show on earth"!!

Det er fuldstændig forfejlet og ødelægger et ellers godt album!

H
hellcock
05. December 2013
Koncertanmeldelser
Hovedet på sømmet

Anmelderen rammer hovedet på sømmet ift. Volbeat - sympatisk omend en temmelig påtaget Elvis/danzig vokal

H
hellcock
04. December 2013
Pladeanmeldelser
Ingen distribution

Fin anmeldelse, fedt nummer! Desværre er det stort set umuligt at købe cd'en nogensteder!!!

H
hellcock
20. August 2013
Last Resort

Spillede en rigtig fed koncert! Sætlisten var i orden og bandet spillede godt sammen!

H
hellcock
04. Juli 2013
Koncertanmeldelser
Fantastisk anmeldelse -

Af hovednavnet *g*

Jeg er dog sikker på at det er alt hvad der at sige.

H
hellcock
20. November 2012
Pladeanmeldelser
Nix

Bliver aldrig begejstret for Van Drunen - han skær i ørerne, så det bliver ikke her mine penge bliver brugt!

H
hellcock
12. November 2012
Koncertanmeldelser
Samme koncert??

JEg er ikke sikker på at jeg var til samme koncert??
Jeg havde en fantastisk aften med klassemusikere, der leverede 100% heavy metal!

De kunne dog med fordel ha' skruet ned for lydstyrken og op for Mark T., så hans fede vokal kom længere frem i lydbilledet!

H
hellcock
22. Oktober 2012
Koncertanmeldelser
Spilletider på Loppen

Jeg orker ikke Loppen og deres altid sene koncerter, der generelt slutter kl. røv!!

H
hellcock
22. Oktober 2012
Love it or hate it.

Frygtelig frygtelig vokal - en pinme for øret!

H
hellcock
22. Oktober 2012
Pladeanmeldelser
Denne version contra Hammeredition?

Jeg mindes at der skulle være forskel på mixet på denne udgivelse og den tidligere udgivne Hammeredition - nogen der har kunnet lytte sig til dette?

H
hellcock
09. Oktober 2012
Pladeanmeldelser
Treo på Devilution?

Hold da op for en mavesur anmeldelse!

vi U.d.o. fans æder det hele råt!

H
hellcock
17. August 2012
Pladeanmeldelser
Stemme i ogvergang?

En sanger med så fed en accent at Klaus Meine lyder som en indfødt amerikaner og nogle irriterende narrations, så er det ikke værd at bruge tid på!!

Er ellers meget begejstret for nogle af Turillis soloskiver, men denne bliver dræbt af for ringe en sanger (han er sikkert teknisk dygtig)

H
hellcock
17. August 2012
Pladeanmeldelser
Mesterligt

Jeg synes der er meget langt mellem snapsene hos Testament men med denne skive, så skal der sgu bundes :-)

H
hellcock
26. Juni 2012
En lang pinlighed

Shadowmaker er en lang pinlighed og et bevis på at, beslutning om at ligge Running Wild i graven, var den rigtige første gang!

Endnu engang finder vi Rolfs egen dårlige produktion og hans højt elskede trommemaskine, hygger han sig også med igen igen!

H
hellcock
37 resultater - viser 1 - 20
1 2