64 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4
fotoårsliste2021
Årslister 28. December 2021

Årets bedste udgivelser kom fra Terminalist, Gabestok, Green Lung og Kanonenfieber, mens Afsky, Mork, Illdisposed og Denial of God leverede 2021's bedste koncerter.

61Ogj5utjDL._SL1200_
Artikel 16. Juli 2021
Titel
Master of Reality
Genre
Karakter
666

Black Sabbath udgav fire udødelige mesterværker på blot to år. ‘Master of Reality’ skabte en lyd, der den dag i dag lever videre  i sin oprindelige form.

_XTD3250
Artikel 24. Juni 2021
Titel
+ Mastodon + Down + Baest + Devin Townsend + The Pretty Reckless + Myrkur + Vola + Agnostic Front + Witchcraft + Beneddiction + High Command + Blood Incantation + The Raven Age + Vreid + Spirit Box + Thundermother + Soen + Angstskríg

Næste sommer er de tilbage. De udenlandske bands. Dem vi har ventet så længe på. Copenhell kommer med en god servering oversøisk og hjemlig tråd, hvor Mastodont og Dizzy Mizz Lizzy står som de helt store.

Slægt
Artikel 09. Maj 2021
Kunstner
Titel
+ Charlie Benante + Panopticon + Myles Kennedy m.fl.

Det er ingen dårlig en uge at gå ind i. Mange har en forlænget weekend via Kristi Himmelfarts-ferien, og dertil er der faktisk flere danske metalbands på liveprogrammet rundt i landet. Og er det ikke nok, så er der selvfølgelig en bunke nye udgivelser at hygge sig med.

_E2P7368
Artikel 20. November 2020

Metalmiljøet ynder at kalde sig selv en familie. En stor familie med årlige familiefester på Refshaleøen. Kunne vi så ikke lige få styr på klamme, gamle onkel Svend?

861259
Pladeanmeldelser 04. Oktober 2020
Kunstner
Titel
Phanerozoic II: Mesozoic | Cenozoic
Karakter
2

The Ocean spiller geologsludge. Denne gang med følsomme ambitioner og en helt vildfaren forståelse af egne evner.

COrey2
Pladeanmeldelser 30. September 2020
Kunstner
Titel
CMFT
Karakter
3

Den karismatiske frontmand er i sit es, og vi får en version af Corey Taylor, vi nok har smughørt før, for fuld udblæsning. Det er varmt, imødekommende, positivt og særdeles afsmittende.

wednesday-13-necrophaze
Pladeanmeldelser 03. Oktober 2019
Kunstner
Titel
Necrophaze
Genre
Karakter
2

Horrorpunk og shock rock er Wednesday 13’s metier. På ’Necrophaze’ bliver man kun bange og chokeret af alle de forkerte årsager.

usVEQ2wsvguEaD7Dk3ubBG-1200-80
Pladeanmeldelser 08. September 2019
Titel
Another State Of Grace
Karakter
3

Black Star Riders forsøger med bandets fjerde album at løsrive sig fra Thin Lizzys skygge. Men det lykkes ikke helt.

nickelbackmeme7-1
Top 5 08. Februar 2019
Kunstner
Genre

I sidste uge fortsatte Devin Townsend sin skamros af Nickelbacks forsanger Chad Kroeger. Den havde de færreste vel set komme. I anledning har vi samlet en række underfundige episoder signeret det forhadte canadiske band.

prime
Artikel 03. Februar 2019

Hverdagene lægger ikke op til meget andet end nedtælling til weekendens Prime Is Giving-arrangementer. John Garcia, Møl og et releaseparty med Gaia og Drukner frister ligeledes i hovedstaden, mens oplandet primært byder på Ghost Iris på Falster og necro black i Fredericia.

_XTD5165
Fotoreportager 29. December 2018

2018 endte på +/- 260 oplevelser på forreste række – eller på scenen – eller en fodboldbane væk. I høj sol eller silende regn. I totalt mørke eller i blinkende diskolys.

Atr
Pladeanmeldelser 10. December 2018
Titel
Victim of the new Disease
Karakter
2

All That Remains ved stadig ikke, hvad de vil, og er næsten længere fra en ensrettet identitet end på forrige album.

browning
Pladeanmeldelser 01. November 2018
Kunstner
Titel
Geist
Karakter
3

To år efter, at The Browning ramte bundet med et vanvittigt dårligt album, vender amerikanerne tilbage med en interessant opfølger.

Hemispheres
Artikel 27. Oktober 2018
Kunstner
Titel
Hemispheres
Karakter
666

Rumrejser, græske guder, selvhjælpsfilosofi og klassekonflikter fortalt gennem naturallegorier. Rush kom vidt omkring på deres prog rock-opus ’Hemispheres’. I dag fylder klassikeren 40 år.

Fotoreportage: Roskilde Festival 2018
Fotoreportager 12. Juli 2018

Også denne Roskilde Festival overlevede fotografen. For at fejre det har han set sine mange tusinde billeder fra festivalen igennem ... og samlet favoritterne her.

Top 5 - Roskilde Festival 2018: Devilutions dækning
Top 5 09. Juli 2018

Der er ros til Devilutions Roskilde-udsendte skribenter fra Villumsen, der igen sprang urinstøv og fest over og i stedet nød festivalen gennem friske anmeldelser og både fine og skæve Facebook-opslag over den sidste uges tid. Disclaimer: Ananas i egen juice.

Roskilde '18: Torsdag - Mayonnaise, magtpræstation og motorsav
Reportager 09. Juli 2018
Titel
+ Sone Sour + Heilung + Oh Sees + Nyt Liv + Ond Tro + Motorsav + Nelson Can + Interpol + Chelsea Wolfe

Torsdagen på Roskilde var præget af, at de guitardrevne bands først startede sent. Til gengæld var der mange af dem. Nok til at man kunne høre og opleve musik til den tidlige morgen.

Roskilde '18: En svag booking
Koncertanmeldelser 02. Juli 2018
Kunstner
Karakter
2

Stone Sour måtte kæmpe med lyden på Arena og den tarvelige præmis at være booket til at tiltrække et publikum, der kunne have fået langt bedre.

Roskilde 2018: Guide til torsdagen
Artikel 27. Juni 2018

Roskilde Festivals andendag byder på alt fra Stone Sour over Chelsea Wolfe til Heilung og Boris/Merzbow, mens der bliver sluttet af med en tretrinsraket af dansk hardcore: Nyt Liv, Motorsav og Ond Tro.

64 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4