Kommentarer fra af tacconi

34 resultater - viser 1 - 20
1 2
Sortering
28. November 2017
Fed nostalgi

De var dælme mange gange i Nakskov og spille, og det var fedt hver gang. Mine spæde år som metalhead

T
tacconi
03. Oktober 2017
Koncertanmeldelser
Jeg er uenig

Jeg synes de havde valgt en kedelig setlist, og da lyden også var ganske forfærdelig i lange perioder, så fik de 3 små stjerner på min 6 stjerne liste.
De var milevidt fra den fede koncert de lavede sidste gang

T
tacconi
07. Februar 2017
Koncertanmeldelser
Fed lyd

Jeg nåede ikke Aborted, men hvor Soilwork og Sepultura havde elendig lyd, hvor det hele var et stort misk mask, så skal jeg da love for at det hele var gearet til Kreator. Alt stod klart og de forskellige instrumenter kunne høres.
Velsagtens det bedste lyd jeg har oplevet i Bioen

T
tacconi
09. November 2016
Bedre, men stadig et stykke vej

Albummet er så meget bedre end det ringe White light generator, men det er ikke op på højde med Mankind, som imo er bandets højdepunkt.
Netop omkring Daniel, så synes jeg han ikke magter at være sanger i denne stil, hans til tider kedelige, langsomme sang uden noget kraft, som på nummeret No fun, trækker gevaldigt ned. Jo før han bliver fyret, jo bedre.

T
tacconi
15. Juni 2016
Sauna

Det var første gang jeg var i Forum siden dengang Metallica var der 5 dage i rap, og ligesom dengang måtte jeg forlade koncerten efter få numre, der er simpelthen alt for varmt.
Så det var sidste chance, jeg kommer der aldrig igen.

T
tacconi
20. Maj 2016
Hævi?????

Jeg går ud fra at det må være en intern joke at kalde det forfærdelige pop lort for heavy

T
tacconi
11. Maj 2016
Fed beskrivelse

Nøj hvor jeg glæder mig, har dyrket post metal universet de senere år, så denne weekend går rent ind.
Fed beskrivelse af tekstens forfatter

T
tacconi
31. December 2015
Respekt

Det sgu i orden at udnævne sig selv til årets skuffelse

T
tacconi
23. December 2015 (Updated: 23. December 2015)
Koncertanmeldelser
Formidable

Den suveræne Rise up and fight findes på The resurrectionist, som sammen med Night raider slog deres storhed fast.
Jeg var oppe på 6 stjerner (ud af 6), de var lige så fede live som alle de andre gange jeg har set dem, man er ikke det mindste i tvivl om at de elsker at spille live.

Så vil jeg også lige smide 6 stjerner af sted, til ham tilskueren som stod lige foran Justin, for satan hvor han gav den gas

T
tacconi
11. November 2015
Koncertanmeldelser
Grr

Den lydmand bør ristes over en sagte ild, han ødelagde koncerten

T
tacconi
15. September 2015
Gude år

1990 var et gude år - Oppressing the masses - Act III - American way - Coma of souls - Cause of death - Tattoed millionaire - Seasons in the abyss - Persistence of time - Painkiller.

Måske historiens bedste hævi år

T
tacconi
19. Maj 2015
Skidt udvikling

Personligt kommer jeg fra Nakskov, som har har den, engang, så stolte HM'88, som lavede fede koncerter med alle mulige danske bands, som Invocator, Rigid Domain, Konkhra og hvad de ellers hed, ja selv Volbeat i deres demo tid. De lavede sågar den fede Lienlund Festival som var en ren heavy festival i start 90erne.
Men de sidste 10 år er der ikke kommet noget som helst nyt, der laves kun koncerter med kopi bands, som spiller de i artiklen nævnte gamle bands.
Det er sgu en trist udvikling.

T
tacconi
11. November 2014
Koncertanmeldelser
Hmm

Jeg havde aldrig troet at jeg skulle høre ordet "perfekt" om Loppen! Det er uden sidestykke det værste musiksted jeg nogensinde har oplevet, manden som fandt på at lave scenen på den forkerte led af lokalet, skulle i en gabestok.

T
tacconi
22. Juli 2014 (Updated: 22. Juli 2014)
Pladeanmeldelser
Tynd omgang

Jeg er fuldstændig enig, den skive er meget skuffende, men forfatteren kan da glæde sig over han ikke fik den udgave hvor der er 2 "bonus" numre, da de trækker hele skiven ned på 2 stjerner, de er simpelthen forfærdelige.

Edit: Sidste ekstra nummer hedder iøvrigt Miss misery, men her rammer de igen helt ved siden af, for jeg vil ikke savne den elendighed som skiven faktisk er.

T
tacconi
20. Maj 2014
Pladeanmeldelser
Supergruppe?

Er man pr. automatik en supergruppe, når musikere fra forskellige bands finder sammen i et nyt?

T
tacconi
28. Januar 2014
Koncertanmeldelser
ok

Det var tydeligt at mange derinde ikke anede hvad Last patrol er, som sådan synes jeg godt om måden at spille hele den nye skive i 1. sæt, men så skulle 2. sæt have været noget længere, i alt var der kun 1,25 time effektiv spilletid, det er altså for ringe.

Nye numre som Halleluja og især End of time sparkede så meget røv, men personligt synes jeg der er for mange stille numre på den nye, så der var en del ørkenvandringer i løbet af koncerten.

T
tacconi
21. Oktober 2013
Vildsvinet

Trommeslageren fra Fortress var helt forrygende, en blanding mellem Animal og noget fra Spinal Tab. 6 funklende stjerner til ham :-)

Kvelertak var gode men havde dog forfærdelig lyd den første halve time, hvor det næsten var umuligt at høre forsangeren og skelne de 3 guitarister fra resten.

T
tacconi
01. Oktober 2013
Pladeanmeldelser
Koncert

Bare lige til orientering, så er koncerten på lørdag d. 5. oktober

T
tacconi
17. Juni 2013
Hmm

Har nu hørt albummet 2 gange og den overvældende tanke er "Hvordan er så mange anmeldere gået så meget i overdrive"
Ville egentlig ikke have købt skiven, men da den fik kanonanmeldelser overalt, investerede jeg alligevel i den, det var nok en fejl, så ved gud hvor virker den kedelig og lidt ligegyldig, bevares der er da nogle fede riffs ind i mellem, men det ændrer ikke på det samlige indtryk.

Nå jeg håber ved gud at den vokser med tiden, for den skal nok få sine chancer

T
tacconi
28. Maj 2013
Pladeanmeldelser
Kategorisering

Det er ret nemt at kategorisere skiven Battle beast, den er nemlig, i modsætning til den fremragende debutskive, noget værre skrald, så den er efter 3 gennemlytninger røget over til sin permanente plads på de udstødtes reol ;)

T
tacconi
34 resultater - viser 1 - 20
1 2