22 resultater - viser 1 - 20
1 2
180121_DavidTrappaud_Phone+45_26732733_file-7699
10 hurtige 29. Maj 2019

David Rønne fra Enhedslisten er vokset op på et solidt fundament af Ramones, Dio og Motörhead, men nyder også moderne musik som Arch Enemy og Amon Amarth.

Sweden Rock Festival 2019
Artikel 27. Maj 2019

Med festivalsæsonen så småt i gang går turen i næste uge hinsidan, når Sölvesborg atter indtages af læderveste og garvede rockrotter, der står klar til at hylde fortidens store idoler.

Summer Breeze 2018 - En guide
Artikel 02. August 2018

Turen går til Dinkelsbühl om et par uger, og inden bussen kører, giver vi jer her en lille indføring i årets prangende lineup fra stort til småt.

2017 i billeder
Fotoreportager 03. Januar 2018

2017 bød på systemskifte i fotografens selvmordsbælte, men antallet af koncerter forblev med 291 omtrent det samme som året før. Sparsomt udvalgte favoritter er samlet her.

SB '17: Vikingeskibet lægger til kaj
Koncertanmeldelser 28. August 2017
Kunstner
Karakter
5

Ex-festivalarrangør Michael Trengert blev hyldet af Amon Amarth med vikingeperler fra svundne tider. Og bandets vikingeskab ender sine dage som bar på Summer Breeze.

Summer Breeze '17 - Onsdag-torsdag
Reportager 28. August 2017
Kunstner
Titel
Decapitated, Devin Townsend Project, Megadeth, Moonspell, Nile, Obituary, Schammasch, Uada, Wardruna

Med overraskelser i ærmet fra førstedagen følte vi os hurtigt hjemme i det sydtyske metalmekka, og Amon Amarth og Devin Townsend blev de store sejrherrer i hver deres ende af spektret.

Copenhell ´17: Fredag
Reportager 27. Juni 2017
Kunstner
Titel
Seven Thorns + Baroness + The Dillinger Escape Plan + Batushka

Til trods for det lidt tynde aftenprogram om fredagen var der dog adskillige highlights at komme efter. Candlemass og Batushka indtager den sikre tete, og vor udsendte medarbejders fravær til Slægt begrædes.

Copenhell '17: Middelmådig power
Koncertanmeldelser 26. Juni 2017
Kunstner
Karakter
2

Tysklands Powerwolf havde hverken materiale eller publikum til starte den store power metal-fest sent fredag.

Copenhell 2017: Guide til fredagen
Artikel 14. Juni 2017

Andendagen på Copenhell står i metalfornyelsens navn med Five Finger Death Punch, Alter Bridge og The Dillinger Escape Plans sidste koncert på dansk jord. Men festivalen har også fundet et par solide kultnavne frem.

18 nye navne på Copenhell 2017
Artikel 22. Februar 2017
Kunstner
Titel
+ Alter Bridge + Baroness + The Dillinger Escape Plan + Powerwolf + Architects + Psychotic Waltz + Hatesphere + Black Star Riders + Nothing More + Batushka + Memoriam + Huldre + The Raven Age + Ghost Iris + Baest + Slægt + Seven Thorns
Spillested

Intet mindre end 18 nye navne føjes til årets program, der nu er komplet. Blandt vores favoritter er The Dillinger Escape Plan, Psychotic Waltz, Batushka og danske Slægt – og selvfølgelig Slayer!

Eksklusiv stream af Redwolves
Artikel 25. Januar 2016
Kunstner
Titel
Walking Roads

Devilution kan eksklusivt tilbyde en stream af hele Redwolves’ nye EP ’Walking Roads’, der først udkommer på fredag.

Overdrevet bastant og fortænkt
Pladeanmeldelser 16. August 2015
Kunstner
Titel
Blessed and Possesed
Karakter
2

Tysklands Powerwolf prøver lidt for meget og bliver en trættende forudsigelig omgang på deres sjette udspil.

WOA '15: Dødsmaskine på fuld styrke
Koncertanmeldelser 02. August 2015
Kunstner
Spillested
Karakter
4

Ingen kommer i nærheden af Obituary, når de er bedst. Det blev cementeret, da de leverede et af årets højdepunkter på teltscenen

WOA '15: Lørdag
Reportager 02. August 2015
Spillested

Lørdag var en dejlig dag på Wacken, hvor solen endelig, endelig kiggede ordentligt frem, mens Kataklysm kunne stå for oplagt morgengymnastik, og Judas Priest senere var metalguder, mens Obituary egentlig bare var det sejeste og vigtigste i verden.

Årsliste 2014 – Jacob Dinesen
Årslister 29. December 2014

Som så ofte før for fotografen, blev det metalliske år 2014 tværsummen af en masse koncerter, den evige hyldest til Tyskland og den almene stræben.

Fotoreportage: Sweden Rock Festival 2014
Fotoreportager 10. Juni 2014

Da vores udsendte skribenter mest lod sig optage af metallen og den hårde rock, måtte fotografen selv drage rundt og dokumentere, at Sweden Rock Festival er meget mere end en metalfestival som alle andre. Der er en grund til, at der indgår ROCK i navnet.

Morgendagens stjerner: Awesome Mr. Powerwolf
Morgendagens Stjerner 10. Marts 2014

I løbet af kort tid er vi her på Devilution, flere gange på kort tid rendt ind i Awesome Mr. Powerwolf. Hver gang har vi undret os: Hvem er bandet med det lange, udfordrende navn? Læs med her, om hvorfor de måske er morgendagens stjerner.

Veleksekveret og rutineret
Koncertanmeldelser 02. Marts 2014

De norske rock’n’rollere slog ikke særlig hårdt fra sig til fredagens show, der hverken skrabede bunden eller kom op i nogen særlige højder

Young Men Gone Retro
Pladeanmeldelser 12. Januar 2014
Titel
Wake Up
Genre
Karakter
3

Awesome Mr. Powerwolf står med støvlerne solidt plantet i fortidens heavymuld – men det er såmænd slet ikke så skidt endda.

Får i ulveklæder
Pladeanmeldelser 22. Juli 2013
Kunstner
Titel
Preachers of the Night
Karakter
2

Power metal-klichéerne står i kø på det nye album med Powerwolf.

22 resultater - viser 1 - 20
1 2