Kommentarer fra af villumsen

100 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5
Sortering
10. Juni 2015
Koncertanmeldelser
666 er givet før i koncertanmeldelser

Vi har givet flere koncerter 666, Judas Priest har fx fået det i forbindelse med et show på deres afskedsturné (!) i 2011. Ellers har det været lidt af hvert, Nifelheim har været der et par gange - blandt var og er undertegnede stadig helt solgt til deres koncert i 2011 på Metal Magic i Fredericia, en koncert jeg honorerede (som min foreløbigt eneste for koncerter) med 666.

Se listen her: http://www.devilution.dk/jreviews/search-results?order=rdate&cat=37&query=all&jr_karakter=666

V
villumsen
03. Marts 2015
Pladeanmeldelser
Keyboards? Næ...

Skribenten (dvs. mig!) er blevet gjort klogere af bandet efter denne anmeldelse. Jeg fik skrevet om keyboards og den slags, men faktisk så forholder det sig sådan, at ep'en "ikke er produceret med synths eller keyboards. Det er kreativt awesome guitararbejde, der gør det" for at citere bandet selv.

Og det kan man kun være enig i - de narrede i hvert fald mig ;-)

Vil igen opfordre til, at møl tjekkes ud. Det er godt!

V
villumsen
21. Oktober 2014 (Updated: 21. Oktober 2014)
All Hope is Gone

"(...) set i lyset af at maskeballet gik i tomgang på den ret uinteressante ’All Hope is Gone’."

Din skribentkollega er uenig. For jeg er stadig ligeså glad for 'All Hope is Gone', som da min anmeldelse af den i 2008 gav den en udnævnelse som "Ugens Monsterdrøn" på Heavyjam (for nye læsere på Devilution, så skal det måske nævnes, at Devilution kom fra Heavyjam.dk i sin tid - dog først som NRGmagazine.dk i en kort periode).

http://devilution.dk/anmeldelser/pladeanmeldelser/ugens-monsterdron2382

Glæder mig til at høre den nye Slipknot - ikke mindst efter din anbefaling her :-)

V
villumsen
28. Maj 2014
Pladeanmeldelser
Enig!

Helt enig. Misery Index leverer varen igen. Jeg skal lige have lidt flere lyt, før jeg kan vurdere om jeg synes den her er bedre end fantastiske 'Heirs to Thievery' fra 2010. Men 'The Killing Gods' er i hvert en stærk udgivelse - så meget kan jeg da høre!

V
villumsen
18. Februar 2014 (Updated: 18. Februar 2014)
Deal eller ej

I tilmeldingsformularen står der:
"Der findes i dag en del gråzoner i forhold til hvornår en plade er udgivet på et ”selskab” eller om det er en distributionsaftale ol. Er I i tvivl og ønsker at deltage, så kontakt endelig Livescenen. Shows er ikke garanteret i egen by/område." (http://www.livescenen.dk/mb-tilmelding/)

Det her med at være "signet" eller ej kan meget vel være en fortolkningssag: hvis man fx er signet for ét album, så er man vel reelt uden kontrakt fra det sekund skiven rammer gaden?

Så det må næsten være forhold som nævnte eksempel, der spiller ind, fordi på dén måde, så har bandet stadig noget ud af den internationale hovedpræmie, som er en pladekontrakt hos Nuclear Blast.

Men det til trods, så vil man jo nok se, at bands med 1-albums-deal stadig lister sig som værende på dit-og-dat-pladeselskab, selvom de reelt er på jagt efter ny kontrakt (eller en forlængelse på den eksisterende) til næste albumudgivelse og derfor burde skrive "unsigned".

V
villumsen
01. Oktober 2013
Koncertanmeldelser
Svart Crown

Jeg var der desværre ikke selv i sidste uge, men glæder mig at læse at Svart Crown gjorde det godt. De var også seje på Loppen, da de spillede der med Ulcerate. Håber jeg fanger dem igen live en anden gang.

(http://devilution.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=22346:velsammensat-blandet-pakke&catid=37:koncertanmeldelser&Itemid=53)

V
villumsen
24. Juli 2013
Ja, onsdag

Alt er jo relativt - Devilution-folket (helt tilbage fra Heavyjam-tiden) har "som flok" altid arriveret torsdag, så for os er onsdag lig med tidlig ankomst. I år vil det så for anden gang være onsdag, vi ankommer.

Jeg var der dog selv tirsdag sidste år, og der var masser af festlig stemning på campingområdet , så kan sagtens forstå, hvorfor nogle vil mene, at onsdag - og endnu være torsdag - er alt for sent at dukke op i forhold til fuldt udbytte af festivalen.

V
villumsen
21. Maj 2013
Næsten

Ikke helt så galt, Pickles. Men næsten.

Der var et sted ml. 10-15 som gik gennem døren, enten med billet, gæsteliste eller gratis adgang via medlemskab af Forbrændingen (det var en såkaldt "Flammekoncert").

Bands og crew var på ca. 20 personer så lidt fest fik vi da op i løbet af aftenen.

Som turdagbog # 3 kalder det så var det ganske rigtigt "begrænset fremmøde", så desværre viste det sig at være lige satset nok at lægge et show så tæt på Kbh., når pakken lige havde været der.

Turdagbog #3: http://devilution.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=23464:woa-metal-battle-turdagbog-3&catid=42:reportager&Itemid=57

V
villumsen
13. Maj 2013
Koncertanmeldelser
666 x 2

Kernelæsere med god hukommelse vil vide, at det faktisk ikke er første gang at Nifelheim høster 666 for en koncert anmeldt på Devilution. Jeg måtte selv bruge den sjældne udmærkelse som 666 er på disse sider, da jeg så dem til Metal Magic i 2011.

Metal bliver ikke meget mere autentisk end Nifelheim.

http://devilution.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=21858%3Afor-fanden-da-det-var-vildt&catid=37%3Akoncertanmeldelser&Itemid=1

V
villumsen
04. Februar 2013 (Updated: 04. Februar 2013)
Den overskrift...

Det er mandag morgen, og dermed er jeg træt, og måske derfor forstår jeg slet ikke meningen med overskriften - hvis vi holder os til den mekaniske verden og ikke hvad bandnavnet Clutch betyder. Hvis jeg sætter mig i min bil, starten den osv., så sker der ikke det store, hvis jeg har koblingen i bund, om det så er 1. eller 5. gear er lige meget. Trykker jeg speederen i bund samtidig, så vil motoren da larme godt, men da bilen ikke er i gear, vil det jo ikke ligefrem flytte mig vidt omkring - og gearstangens position samtidig er vist underordnet i det tilfælde.

Nå, det var den kaffe der...

Godt at høre, at det var en fed Clutch-koncert!

V
villumsen
04. December 2012
Koncertanmeldelser
Sætliste

Artiklen er opdateret med sætliste.

V
villumsen
08. November 2012
Pladeanmeldelser
Lidt mere info her...

Hej Tacconi,
på bandets facebook-side er der henvist til køb på bandcamp, hvor der også er link til, hvor man kan købe på vinyl.

http://petthepreacher.bandcamp.com/album/the-banjo

CD? Jeg ved det ikke, prøv at kontakte bandet.

V
villumsen
18. Oktober 2012
Koncertanmeldelser
att.: Thrashhunt

et band som Sadus kan måske også komme i betragtning, når du spørger til teknisk thrash - der er om ikke andet så noget ret interessant basspil fra Steve DiGiorgio.

V
villumsen
16. Oktober 2012
Koncertanmeldelser
Kalenderen

Det er sandt, at der har været minimalt med reklame for det her Voivod-show.

Men sat lidt på spidsen kan man jo vove det udsagn, at reklamer for koncerter ikke er nødvendige anno 2012. I hver fald hvis man har internet, hvor man med få klik kan danne sig et hurtigt overblik over koncerterne her i landet.

Det afhænger selvfølgelig af ens engagement for metal-scenen, men havde man af og til tjekket enten kalenderen her på sitet eller den udmærkede side www.metalkalender.dk, så ville Voivod-koncerten ikke have været så "hemmelig". Det virker i hvert fald bedre på mig, end en plakat, jeg alligevel ikke får spottet, på et el-skab i Kbh's gader.

V
villumsen
07. Oktober 2012
Og på top 5 over de bedst top5'ere

Quote:
" Kommenteret af Oester 07. Oktober 2012
Top 5

Den her top 5 er på top 5 over værste top 5'ere."

Og netop derfor er den samtidig sej, og på listen over de bedste top 5'ere!

V
villumsen
07. August 2012
Koncertanmeldelser
Anden oplevelse

Jeg tror det eneste jeg har på listen, der kunne trække ned, var at lydmanden mistede taget om bastrykket, hvor jeg stod, så afslutningen ved 'Halo' og 'Davidian' pludselig blev lidt "pappet" i stortrommerne.

Ja, der var lidt (lettere uinteressant) stand-up fra Flynn, da han hånede en dårlig headbanger eller da han kastede drinks ud til en ivrig fan, der var rejst langt. Og det blev måske lidt prætentiøst omkring "balladen", men til gengæld synes jeg ikke det dræbte showet som In Flames alt for lange ballade havde gjort dagen før.

Jeg var i hvert fald glad for Machine Head denne aften, selvom jeg godt kan forstå dine kritikpunkter - de ødelagde heldigvis bare ikke min oplevelse.

V
villumsen
25. Juli 2012
Ang. cover/booklet

Jeg vil ikke kommentere på hverken album eller Sabaton som sådan, da jeg aldrig har hørt bandet.

Men ang. det her med "Læs dog for satan det cover der følger med". Det er nu sjældent vi anmeldere får albummet i "købe-versionen". Ofte er det promoversioner, og nu om dage er det faktisk endnu mere almindeligt at vi får adgang til download. Her har kvaliteten været ringe, men de fleste er da heldigvis nået op på mp3 i 320 kbps.

Muligvis tom info, men det var blot for at sige, at det ikke sikkert, at vor anmelder her har haft cover/booklet til rådighed.

V
villumsen
04. Juli 2012
Koncertanmeldelser
Bakke-citatet

Ja, det var en glimrende koncert. I sammenligning med Kill-Town-show og et show på Stengade tidligere i år var jeg faktisk lidt skuffet over Cerekloth på Copenhell. Men her på Roskilde levede de fuldt op til mine høje forventninger til det her band.

Ang. slutcitatet: ”Roskilde – herfra går programmet kun ned ad bakke!”

hørte jeg det lidt anderledes, sådan i retning af "herfra kan det kun gå nedad bakke". Og tænkte så på, at Cerekloth mente, der ikke var noget større end Roskilde for bandet.

Men med tanke på interviewet i Politiken og bandets udtalelser om Roskilde-programmet, så giver det jo god mening, at det blev talt om programmet.

Anyway...stærk koncert!

V
villumsen
21. Juni 2012
Koncertanmeldelser
Doven?

Nogen der har set Soulfly før? Det har jeg desværre ikke, og heller ikke Sepultura, mens han stadig var med.

Plejer Max at spille så meget enhånds-guitar? Han havde meget ofte flyttet hånden fra gribebrættet op til mikrofonen mens den anden hånd bare pumpede der ud af i den dybeste tone på guitaren.

- og så var det skuffende sjældent at han sang helt igennem, synes jeg...

V
villumsen
21. Juni 2012
Koncertanmeldelser
Som et hidsigt Iron Maiden

Jeg må indrømme, at det eneste Anthrax jeg rigtig har dyrket er 'Sound of White Noise' og det er jo som bekendt "den anden sanger".

Anthrax overraskede mig positivt på Copenhell. Godt nok hørte jeg dem bare fra "Bakken" med kolde øl i hænderne (en er jo ikke nok), men jeg syntes, det lød som fed omgang ældre Iron Maiden med en kende mere aggressivitet og hidsighed. Det var sgu fedt.

V
villumsen
100 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5