16 resultater - viser 1 - 16
Glat og generisk
Pladeanmeldelser 02. September 2018
Titel
Devouring Radiant Light
Genre
Karakter
2

Skeletonwitch udvider paletten på deres hypede sjette album, men thrash/black-fusionen hæmmes af middelmådig sangskrivning og ikke mindst en en generisk og udynamisk lydproduktion.

Roskilde ’18: En anstrengt opvågning
Pladeanmeldelser 09. Juli 2018
Genre
Karakter
2

Man måtte tage sig endnu en lur efter en sløj start på fredagens program med Skeletonwitch.

Roskilde 2018: Guide til fredagen
Artikel 27. Juni 2018

Fredag kan du tage lidt Skeletonwitch ind med morgenmaden og tjekke Mike Pattons Dead Cross, Nick Cave og Myrkur, inden Watain og LLNN til sidst får festivalen til at gå helt i sort. På den gode måde!

Grumset konsistens
Pladeanmeldelser 08. April 2018
Kunstner
Titel
Corpse Fortress
Genre
Karakter
4

Det er grum og ulden doom, man får hos amerikanske Ilsa, men på Relapse-debuten 'Corpse Fortress' er det ikke så meget i de enkelte numre, som det er i den samlede helhed, at bandet viser deres styrke.

Ni nye rock- og metalnavne til Roskilde Festival 2018
Artikel 04. April 2018
Kunstner
Titel
+ Dark Tranquillity + Skeletonwitch + LLNN + Touché Amoré + ...

Roskilde Festival har føjet Stone Sour til plakaten, men derudover er der også melodød, episk thrash metal, post-apokalyptisk hardcore, et finurligt bandmatch i en dobbeltkoncert og andre sprøde fornøjelser.

Sommerens højdepunkt
Koncertanmeldelser 17. August 2016
Titel
+ Dying Fetus + Goatwhore
Spillested
Karakter
4

Amerikanske The Black Dahlia Murder havde fået æren af at runde Betas koncertrække Dirty Days of Summer af. Det gjorde de med deres hidtil bedste koncert på dansk grund.

Sataniske fynboer angriber igen
Pladeanmeldelser 31. Maj 2015
Titel
Kill the Cross
Karakter
3

Satanic Assault Division er tilbage med et udspil, der er meget mindre norsk-inspireret mørke og meget mere groove, fræs og hadsk sjov og ballade.

Underholdende oldschool
Koncertanmeldelser 07. April 2015
Titel
+ Goatwhore + Mortals
Spillested
Genre
Karakter
3

Goatwhore fungerede bedst til en metalafrunding af påsken, hvor også hovednavnet Skeletonwitch og opvarmningsbandet i Mortals gjorde det godt i Pumpehuset.

Fuck den kommercielle tankegang
Interview 16. Marts 2015
Kunstner
Titel
Grutle Kjellson

"Originalitet kræver vovemod", er det bedste råd Grutle Kjellson har til unge musikere. Vi har talt med Enslaveds frontmand om 'In Times', om ikke at kunne leve af musikken og om dengang, bandet var forhadte i Norge. 

WOA'13: Ikke helt sjælløst
Koncertanmeldelser 04. August 2013

Amerikanske Soulless tilføjede intet nyt til metalgenren, men var heldigvis rigeligt underholdende til at ryste mankerne og hælde kolde Beck's øl ned til.

Fed fredag på Copenhell
Reportager 18. Juni 2012
Kunstner
Karakter
5

En fantastisk førstedag på Copenhell skyldtes især de gamle thrashere Slayer og Anthrax, men også Gojira var formidable.

Godkendt åbning af Hades
Koncertanmeldelser 17. Juni 2012
Genre
Karakter
3

Amerikanske Skeletonwitch havde æren af at åbne Hades-scenen til dette års Copenhell og leverede et solidt show.

Kvelertaks onde tvilling
Pladeanmeldelser 12. Februar 2012
Kunstner
Titel
Blood for the Master
Karakter
5

Goatwhore har på sit femte album perfektioneret sin lyd og rammer nu en ondere omgang Kvelertak, hvor der også er kastet lidt dødsmetal og Bay Area-thrash ind.

Årsliste 2011 - Kristian Schou
Årslister 26. December 2011
Kunstner

Blandt andre Textures, Opeth, Helhorse og Mastodon scorede mange point hos Kristian Schou i 2011.

Første navne til Copenhell 2012!
Artikel 23. November 2011
Kunstner
Titel
15.-16. juni 2012

Til sommer åbner den københavnske metalfestival, Copenhell, for tredje gang for portene til to dage i metallens mægtige tegn. Devilution bringer dig hermed de første offentliggjorte navne!

Sejt, trods sløjt fremmøde
Koncertanmeldelser 11. September 2010
Titel
Skeleton Witch + Warbringer + Angelus Apatrida
Spillested
Genre
Karakter
3

Der blev desværre kun spillet for en lille udvalgt skare, da endnu et sandt thrash-bal gæstede The Rock i form af Skeleton Witch, Warbringer og Angelus Apatrida.

16 resultater - viser 1 - 16