522 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »
B1222CB8-A2FB-4513-96D1-439AD646B5B5-19-1656623657
Artikel 04. Juli 2022

Torsdagen på Roskilde blev en forholdsvis metalfattig affære, men lyspunkterne var meget klare, og især en oplevelse blev skelsættende.

-XJD6986-54-1657006585
Artikel 04. Juli 2022

Vi missede Tessa. Det var det største problem ved lørdagen på Roskilde Festival.

ACxDC-2020
Koncertanmeldelser 04. Juli 2022
Kunstner
Karakter
2

Det står for "Antichrist demoncore". De kan altså presse mange metalklichéer ind på meget få bogstaver. Men hvad kan de ellers?

_XJD6535
Koncertanmeldelser 04. Juli 2022
Kunstner
Genre
Karakter
4

Squid spillede rock, som vi ikke vidste vi elskede den.

TR5_8453 copy
Koncertanmeldelser 04. Juli 2022
Kunstner
Karakter
3

The Ocean forsøgte ihærdigt at lave en tsunami, men det blev ikke til mere end et bølgebassin.  

TR529174 copy
Koncertanmeldelser 03. Juli 2022

Vi blev budt på tradionel ritualmusik og turist-sprogskole med spotlight og solbrille-attitude.

_XTD5263
Koncertanmeldelser 03. Juli 2022
Titel
Roskilde Festival 2022
Genre
Karakter
3

Roskilde Festivals nye scene, Platform, dannede rammen om den australske duo Divide & Dissolves charmerende og rørende woke, men delvise blindgyde af en koncert.

_DSF6940
Koncertanmeldelser 03. Juli 2022
Kunstner
Genre
Karakter
0

Det er sjældent, at jeg udvandrer fra en koncert. Men da Strokes skulle lukke Orange Scene blev jeg simpelthen så arrig, at jeg gik.

_XTD4086
Koncertanmeldelser 03. Juli 2022
Kunstner
Genre
Karakter
3

Skotterne fra Biffy Clyro havde skruet en meget udfordrende setliste sammen, der ikke helt indfriede løftet om den fest, som deres koncerter ellers ofte er.

Jimmy-Eat-World
Koncertanmeldelser 03. Juli 2022
Genre
Karakter
5

Anmelder stortuder til rockkoncert, som hendes anmelderkolleger ikke forstår. Heldigvis var der en del i publikum, der helt forstod. 

_XJD5549
Reportager 03. Juli 2022

Fredag på Roskilde var arketypisk med alt hvad det indebærer af umulige valg, traveri og ... regn.

_DSF6768
Koncertanmeldelser 03. Juli 2022

Er det godt eller dårligt, når man ikke kan høre det kedeligste element i en koncert?

_XJD6191
Koncertanmeldelser 03. Juli 2022

Sam Shalabis ensemble skabte musik, der skræmte folk fra Avalon, men badede andre i krævende vel- og mislyd.

_DSF6391
Koncertanmeldelser 03. Juli 2022
Kunstner
Genre
Karakter
5

Et propfyldt Avalon kogte fuldstændig over, da IDLES beviste at post-punken lever i bedste velgående.

received_1012407589458883
Koncertanmeldelser 02. Juli 2022
Genre
Karakter
2

Roskildepublikummet tørstede efter en metalfest, og da de ikke fik den, lavede de deres egen.

_XJD5769
Koncertanmeldelser 02. Juli 2022

Parental Advisory: Explicit content! Så er det sagt. Teto Preto er ikke for mindreårige, og mens 134.900 andre festivalgæster sang med på Jada på Orange, fik de sidste 100 en anderledes og til tider fantastisk oplevelse på Pavilion i selskab med det gale brasilianske kunsterkollektiv, Teto Preto.

_XTD5424
Koncertanmeldelser 02. Juli 2022
Genre
Karakter
4

Otoboke Beaver leverede en uforlignelig og humoristisk koncert på ægte Jap-punk maner.

_XTD5039
Koncertanmeldelser 02. Juli 2022
Kunstner
Karakter
3

Moor Mother gav os et soundscape af uretfærdigheder i Glorias mørke og gik i øjenhøjde med publikum.

3397DD2B-7CB0-4282-9BBA-F4985D4AF988
Koncertanmeldelser 02. Juli 2022
Kunstner
Genre
Karakter
4

Der var næsten intet at sætte en finger på, da Konvent indtog Pavilion med bravour. Men alligevel var det som om, at der manglede noget. 

_XTD5352
Koncertanmeldelser 02. Juli 2022

Vemodig og drømmende dansefest til de tålmodige på Avalon 

522 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »