426 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »
Fotoreportage: Roskilde Festival 2018
Fotoreportager 12. Juli 2018

Også denne Roskilde Festival overlevede fotografen. For at fejre det har han set sine mange tusinde billeder fra festivalen igennem ... og samlet favoritterne her.

Roskilde '18: Onsdag – Wanna see me stick NIN through each one of my eyelids?
Reportager 09. Juli 2018
Titel
Dark Tranquillity + Clutch + Slaves

Åbningen af festivalpladsen bød op til et væld af middelmådigheder, hvor kun Dark Tranquillity og Nine Inch Nails satte barren højt – og så kunne man grine lidt ad Eminem på vejen.

Roskilde '18: Lørdag – Som en tyndskidt Anselmo
Reportager 09. Juli 2018
Kunstner
Titel
+ Madball + Myrkur + Mogwai + C.V. Jørgensen + Skyldigs + De Underjordiske x Fribytterdrømme

Roskildes sidste festivaldag var på papiret ret fattig metalmæssigt. Heldigvis gemte der sig gode både kendte og ukendte oplevelser i de mindre hårdslående genrer på festivalen.

Top 5 - Roskilde Festival 2018: Devilutions dækning
Top 5 09. Juli 2018

Der er ros til Devilutions Roskilde-udsendte skribenter fra Villumsen, der igen sprang urinstøv og fest over og i stedet nød festivalen gennem friske anmeldelser og både fine og skæve Facebook-opslag over den sidste uges tid. Disclaimer: Ananas i egen juice.

Roskilde '18: Velspillende canadiere druknede i egen anonymitet
Koncertanmeldelser 09. Juli 2018
Genre
Karakter
3

Der har været masser af både god og dårlig omtale af de canadiske post-punkere Preoccupations– tidligere kendt som Viet Cong. På Pavilion fandt de ikke deres egen personlighed, selvom leveringen var skarp.

Roskilde '18: Ikke megen gnist tilbage
Koncertanmeldelser 09. Juli 2018
Kunstner
Genre
Karakter
2

Det var en fejl at sætte Interpol på Orange – de amerikanske post-punkere og indie-darlings har slet ikke den samme tiltrækningskraft som for et årti siden. Et monotont og rutinepræget show understregede den falmende status.

Roskilde '18: Spirituelle velsignelser
Koncertanmeldelser 09. Juli 2018
Kunstner
Genre
Karakter
5

De skotske post-rock-titaner Mogwai omdannede Arena til et overvældende lærred af storslåede cinematiske lydflader og drømmende klange, som lagde et spirituelt skær over festivalens sidste dag.

Roskilde ‘18: Fredag med fuld fart på
Reportager 09. Juli 2018

Selvom man først kommer om fredagen, betyder det ikke, at man ikke kan nå en hel uges oplevelser på én dag.

Roskilde '18: Habil godnat-smadder
Koncertanmeldelser 09. Juli 2018
Kunstner
Titel
Motorsav + Ond Tro
Genre
Karakter
4

Der blev moshet godt rundt i krogene, da tre af Københavns mindre punk- og hardcore-navne havde æren af at holde liv i Gloria-scenen torsdag nat. 

Roskilde ’18: Lydbølgerne gik op og ned
Koncertanmeldelser 09. Juli 2018

De legendariske shoegazere og støjpoprockere rundede en både støjet og støvet torsdag af på Arena. Det blev til en koncert, der kvalitetsmæssigt bølgede lige så meget op og ned som irernes lydtryk.

Roskilde '18: Blandet psychhandel
Koncertanmeldelser 09. Juli 2018

De sene nattetimer blev overladt til De Underjordiske og Fribytterdrømme, der leverede to meget forskellige, men forgrenede sæt. 

Roskilde '18: "Godt nok til folk"
Koncertanmeldelser 09. Juli 2018
Kunstner
Titel
Folkesange
Karakter
4

Med smil, charme og en positiv attitude klarede Amalie Bruun og hendes orkester sig gennem tekniske problemer under konceptkoncerten ‘Folkesange’, der bød på forhistorisk musik og Myrkurs egne kompositioner – i forbedret udgave.

Roskilde '18: Så gik der tid med det
Koncertanmeldelser 09. Juli 2018
Kunstner
Genre
Karakter
2

Nogle gange ramler man ind i noget vidunderligt, når man skal dække et band, man aldrig har hørt om. Dette er ikke sådan en historie.

Roskilde '18 - Vi bli'r aldrig voksne
Koncertanmeldelser 09. Juli 2018
Kunstner
Genre
Karakter
5

Descendents er blevet gamle, men de kan stadig holde en fest, der er værd at komme til. 

Roskilde '18: Følsom fredag
Koncertanmeldelser 09. Juli 2018

Touché Amoré leverede endnu engang en koncert i særklasse, og endnu engang takket være Jeremy Bolm, der synes at knuse sit eget hjerte, hver gang han går på scenen.

Roskilde ’18: Boris & Merzbow udåndede elektricitet
Koncertanmeldelser 09. Juli 2018
Genre
Karakter
5

Den eksperimenterende trio Boris havde fået følgeskab af noise-pioneren Merzbow, som tilførte den sene seance elektriske spændinger.

Roskilde '18: Når man får det bedste ud af at køre på reserverne
Koncertanmeldelser 09. Juli 2018

Celestes udfordringer med mistet bagage og hyret grej gjorde deres midnatsseance mere dyster end vanligt –  overvejende til deres bedste.

Roskilde '18: Den sorte svane
Koncertanmeldelser 09. Juli 2018
Kunstner
Karakter
4

Myrkurs danske forbandelse blev endelig brudt, da hun gav en selvsikker og tryllebindende nattekoncert på den scene, hvor hendes livekarriere startede.

Roskilde '18: Festen, der udeblev
Koncertanmeldelser 09. Juli 2018
Kunstner
Genre
Karakter
2

Baby in Vain kunne have været fredagens sidste fest. I stedet blev det musikalsk godnatlæsning inden turen tilbage til teltet.

Roskilde ’18: En anstrengt opvågning
Pladeanmeldelser 09. Juli 2018
Genre
Karakter
2

Man måtte tage sig endnu en lur efter en sløj start på fredagens program med Skeletonwitch.

426 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »