Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

523 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »
Artikel Updated 30. November 2022

Roskilde er på færde igen. Fem nye navne, der er spændende for os og for dig.

Artikel Updated 08. Juli 2022

Torsdagen på Roskilde blev en forholdsvis metalfattig affære, men lyspunkterne var meget klare, og især en oplevelse blev skelsættende.

Artikel Updated 04. Juli 2022

Vi missede Tessa. Det var det største problem ved lørdagen på Roskilde Festival.

Koncertanmeldelser Updated 04. Juli 2022

Det står for "Antichrist demoncore". De kan altså presse mange metalklichéer ind på meget få bogstaver. Men hvad kan de ellers?

Kunstner
Karakter
2
Koncertanmeldelser Updated 06. Juli 2022

Squid spillede rock, som vi ikke vidste vi elskede den.

Kunstner
Genre
Karakter
4
Koncertanmeldelser Updated 06. Juli 2022

The Ocean forsøgte ihærdigt at lave en tsunami, men det blev ikke til mere end et bølgebassin.  

Kunstner
Karakter
3
Koncertanmeldelser Updated 06. Juli 2022

Vi blev budt på tradionel ritualmusik og turist-sprogskole med spotlight og solbrille-attitude.

Koncertanmeldelser Updated 06. Juli 2022

Roskilde Festivals nye scene, Platform, dannede rammen om den australske duo Divide & Dissolves charmerende og rørende woke, men delvise blindgyde af en koncert.

Titel
Roskilde Festival 2022
Genre
Karakter
3
Koncertanmeldelser Updated 05. Juli 2022

Det er sjældent, at jeg udvandrer fra en koncert. Men da Strokes skulle lukke Orange Scene blev jeg simpelthen så arrig, at jeg gik.

Kunstner
Genre
Karakter
0
Koncertanmeldelser Updated 04. Juli 2022

Skotterne fra Biffy Clyro havde skruet en meget udfordrende setliste sammen, der ikke helt indfriede løftet om den fest, som deres koncerter ellers ofte er.

Kunstner
Genre
Karakter
3
Koncertanmeldelser Updated 04. Juli 2022

Anmelder stortuder til rockkoncert, som hendes anmelderkolleger ikke forstår. Heldigvis var der en del i publikum, der helt forstod. 

Genre
Karakter
5
Reportager Updated 08. Juli 2022

Fredag på Roskilde var arketypisk med alt hvad det indebærer af umulige valg, traveri og ... regn.

Koncertanmeldelser Updated 06. Juli 2022

Er det godt eller dårligt, når man ikke kan høre det kedeligste element i en koncert?

Koncertanmeldelser Updated 06. Juli 2022

Sam Shalabis ensemble skabte musik, der skræmte folk fra Avalon, men badede andre i krævende vel- og mislyd.

Koncertanmeldelser Updated 06. Juli 2022

Et propfyldt Avalon kogte fuldstændig over, da IDLES beviste at post-punken lever i bedste velgående.

Kunstner
Genre
Karakter
5
Koncertanmeldelser Updated 03. Juli 2022

Roskildepublikummet tørstede efter en metalfest, og da de ikke fik den, lavede de deres egen.

Genre
Karakter
2
Koncertanmeldelser Updated 07. Juli 2022

Parental Advisory: Explicit content! Så er det sagt. Teto Preto er ikke for mindreårige, og mens 134.900 andre festivalgæster sang med på Jada på Orange, fik de sidste 100 en anderledes og til tider fantastisk oplevelse på Pavilion i selskab med det gale brasilianske kunsterkollektiv, Teto Preto.

Koncertanmeldelser Updated 03. Juli 2022

Otoboke Beaver leverede en uforlignelig og humoristisk koncert på ægte Jap-punk maner.

Genre
Karakter
4
Koncertanmeldelser Updated 03. Juli 2022

Moor Mother gav os et soundscape af uretfærdigheder i Glorias mørke og gik i øjenhøjde med publikum.

Kunstner
Karakter
3
Koncertanmeldelser Updated 07. Juli 2022

Der var næsten intet at sætte en finger på, da Konvent indtog Pavilion med bravour. Men alligevel var det som om, at der manglede noget. 

Kunstner
Genre
Karakter
4
523 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »

Menu