471 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »
xenoblight_roskildefestival2019_XTJ9662
Fotoreportager 10. Juli 2019

Fra B for Behemoth, til X for Xenoblight. Fotografen fik blandt andet et gensyn med Orange, efter flere år uden relevante koncerter på landets mest ikoniske scene.

_XTD1111
Koncertanmeldelser 10. Juli 2019
Kunstner
Karakter
4

Converge leverede lørdag aften et behageligt godt liveshow for de fremmødte i Avalon-teltet. Ingen overraskelser, ingen slinger. God, gedigen salemistisk hardcore punk. 

_XTJ1047
Artikel 10. Juli 2019
Kunstner
Titel
Ulver + Bob Dylan + Pardans
Genre

Onsdagen var lig med ankomst for vores skribent, som havde galopperende sommerfugle i maven over at skulle se Power Trip sent om aftenen.

maxresdefault
Koncertanmeldelser 10. Juli 2019
Kunstner
Karakter
4

De amerikanske industrial-hiphoppere leverede det knusende show, som mange havde forventet, med en intensitet lig et metalshow fra en fjern fremtid.

_XTJ1792
Koncertanmeldelser 09. Juli 2019
Kunstner
Karakter
4

Showet på Gloria-scenen var ligeså mørkt som omgivelserne. Dystert, dunkelt og tungt; Cult Leader fjernede alt lys og gav på mest okkulte vis en uforglemmelig koncert.

_XTD8767
Reportager 09. Juli 2019
Titel
+ Spiritualized + Vampire Weekend + Robyn + Baest

Fredagen på Roskilde Festival bød på masser af solskin samt blandede bolcher på Orange. Overlevede skribenten til Baest klokken 02:30?

_XTJ5715
Koncertanmeldelser 09. Juli 2019

Ingen plads til skrøbelig maskulinitet: Petrol Girls gjorde opmærksom på, at punk kan noget helt særligt som protestmedie. 

_XTD8105
Koncertanmeldelser 09. Juli 2019
Kunstner
Karakter
4

Det var et velspillende La Dispute, der samlede folk af mange genrer i ly for regnen. 

_XTJ3386
Koncertanmeldelser 09. Juli 2019
Genre
Karakter
2

Spiritualized var under hele koncerten alt for langt fra det storladne og alt for tæt på kontrastløsheden. Bandets frontmand Jason Pierce trådte aldrig i karakter, og publikum havde for travlt med at diskutere alt andet end musikken. 

_XTD9145
Koncertanmeldelser 09. Juli 2019

Med dødsmetalvokalharmonier og en trommeslager i særklasse blev der fredag aften leveret et solidt og hårdtslående show fra det amerikanske band Misery Index. Her var både plads til korslagte arme og moshpits.

_R7A9350 copy
Koncertanmeldelser 08. Juli 2019

Med en ellers bragende start virkede det, til at Full Of Hell + The Body torsdag nat ville vise festivalen, hvordan den dybeste cirkel af helvede ser ud. Dog blev det afslutningsvis mere til indersiden af et øvelokale.

_XTD0474
Reportager 08. Juli 2019
Kunstner
Titel
+ Petrol Girls + Phil Anselmo + Behemoth + Cypress Hill m.fl.

Vores aldrende Roskilde-debutant blev prompte forelsket i en festival, der lørdag bød på mindeværdige koncerter fra små og store.

_XTD2243
Koncertanmeldelser 08. Juli 2019
Genre
Karakter
5

Japanske Kikagaku Moyo skabte et magisk musikalsk trip for de få heldige, der lagde vejen forbi Pavilion på den mørke side af midnat.

crack-cloud
Koncertanmeldelser 08. Juli 2019
Kunstner
Genre
Karakter
4

Crack Clouds syv skæve eksistenser fyldte Gloria med et dragende sæt, hvor samspillet og særpræget dominerede.

karkhana-photo-by-matt-bordin
Koncertanmeldelser 08. Juli 2019
Kunstner
Genre
Karakter
3

Den mellemøstlige multi-instrumentale gruppe strakte deres kosmiske ørkenblues, jazz, kraut og post-rock helt ud i et transcenderende show, der dog led under et svært spilletidspunkt, som fik flere til at stikke hul på boblen og udvandre før klimaks.

The Armed DEV-6
Koncertanmeldelser 08. Juli 2019
Kunstner
Karakter
4

Amerikanske The Armed kom, spillede og smadrede Pavilion i et vanvittigt hardcore-show med blod i ansigtet, stolekast, skrigende, duellerende vokalister og en stor mand forklædt som en skov, der gav krammere til alle og enhver.

Pardans (DK)_0_large
Koncertanmeldelser 08. Juli 2019
Kunstner
Genre
Karakter
4

Københavnske Pardans har skabt deres egen lille niché herhjemme med skæv post-punk svøbt i blæseinstrumenter. Og den leverede de med stor indlevelse og coolness i Gloria.

_XTJ6773
Koncertanmeldelser 08. Juli 2019
Kunstner
Karakter
4

Cypress Hill var tæt på den perfekte afslutning på Roskilde Festival, hvor bandet leverede en professionel hitparade til et publikum, der tørstede efter netop dét.

0003027846_10
Koncertanmeldelser 08. Juli 2019

De mexicanske karneval-punkere Descartes a Kant vækkede abrupt det middagstrætte publikum med en overrumplende og vanvittig musikalsk forestilling, hvor ikke mange genrer forblev uberørt.

-XTJ1241-90-1562236941
Top 5 07. Juli 2019

Når man ikke selv kan indfinde sig på Roskilde Festival, så er det jo godt, at der er Devilution-kolleger, som kan, og som ovenikøbet har taget notesblokken og den skarpe blyant med. Villumsen roser kollegernes ordstrøm fra festivalen i denne top 5.

471 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »