484 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »
2jerry-cantrell-47-1652251697
Artikel 10. Maj 2022
Titel
+ Moscow Death Brigade + Rolo Tomassi + Surfbort + Daufødt + Gabestok + Joe & the Shitboys + Korter I Flog

Roskilde Festival offentliggør årets spilleplan samt endnu flere spændende navne til årets festival, og vanen tro graver vi ned i dem, der er værd at lytte til.

-XTD1136-61-1562770249
Artikel 12. Oktober 2021
Titel
+ St. Vincent + Fontaines D.C. + grandson + IDLES + Lingua Ignota + Poppy

Roskilde Festival er tilbage! Devilution er med til at løfte sløret for seks bookinger i den mørkere ende, og allerede nu kan vi mærke mudder mellem tæerne og fremmede menneskers sved i ansigtet. Vi glæder os!

_XJD3754
Koncertanmeldelser 28. Juni 2021
Kunstner
Karakter
5

De kom, de så, de sejrede. Baest cementerede sig atter som værende øverst i fødekæden, da de lukkede og slukkede søndagens Roskilde Festival.

_XJD2772
Koncertanmeldelser 28. Juni 2021
Kunstner
Karakter
4

Xenoblight havde glædet sig, og det havde vi også. Festen fortsatte søndag aften på Dyrskuepladsen.

_XJD2454
Koncertanmeldelser 28. Juni 2021
Kunstner
Karakter
3

Til trods for en sløj lyd satte Orm barren højt for søndagens Roskilde Festival.

_XTD3120
Reportager 28. Juni 2021
Kunstner
Titel
Orm, Xenoblight

Nød lærer kæmpe festival at tænke anderledes. Roskilde Festivalen har udskudt deres runde fødselsdag, men har inviteret på reception i forhaven i stedet – og vi var naturligvis på pletten.

LRM-EXPORT-383879249280145-20190621-191617044-73-1561141826
Interview 25. Juni 2021
Kunstner

Halshugninger og navlepilleri: Kun en af disse to er på programmet, når Baest bliver sluppet løs på Roskilde.

OrmAlice_2019Orm_Alice__20192019-08-29_21-33-43
Interview 25. Juni 2021
Kunstner

Med et ønske om passende vejr er Orm klar til at tage revanche for sidste års aflyste festival. Og bare rolig, de er mindst lige så spændte, som vi er.

XenoblightRoskildeFestival_XTJ9990
Interview 25. Juni 2021

Dungeons and dødsmetal: Xenoblight glæder sig rigtig meget til at spille noget kaosmetal for os på søndag, og der er alle mulige grunde til, at vi også skal glæde os.

slayer_H1W4164
Artikel 04. Juli 2020

I år var det meningen, at Roskilde Festival skulle have fejret sit 50 års jubilæum. Festivalens fokus har aldrig ensidigt været, hverken vores hårde rock eller metallen, men de tungere genre har dog altid været stærkt repræsenteret på festivalen. Tag med på vor tidsrejse.

powertrip_roskildefestival2019_XTJ1047
Interview 28. Juni 2020

På Roskilde Festival er metal blot én ud af en række forskellige rytmiske genrer. Men metal har en energi, som festivalen kan nyde gavn af, fortæller Stefan Gejsing fra festivalens musikgruppe. Det gælder bare om at finde den rigtige type metalnavne med crossover-potentiale.

-E2P0746-51-1435580452
Artikel 29. Januar 2020
Titel
+ High on Fire m.fl.

Faith No More spiller en længe ventet genkomstkoncert, bandet bag sangen af ‘Devilution’ støder til, og der er grim og storladen midnatmesse med Orm, Nyredolk og Heathe.

-T1X0581-48-1404891204
Artikel 28. November 2019
Kunstner
Titel
+ Lingua Ignota + Amenra + Conjurer + Svalbard

Roskilde Festival gør præcis det, vi for et par dage siden foreslog Copenhell at gøre og booker metal med kvindelige musikere. Lingua Ignota og Svalbard er kommet på plakaten, mens Deftones og Amenra vender tilbage.

xenoblight_roskildefestival2019_XTJ9662
Fotoreportager 10. Juli 2019

Fra B for Behemoth, til X for Xenoblight. Fotografen fik blandt andet et gensyn med Orange, efter flere år uden relevante koncerter på landets mest ikoniske scene.

_XTD1111
Koncertanmeldelser 10. Juli 2019
Kunstner
Karakter
4

Converge leverede lørdag aften et behageligt godt liveshow for de fremmødte i Avalon-teltet. Ingen overraskelser, ingen slinger. God, gedigen salemistisk hardcore punk. 

_XTJ1047
Artikel 10. Juli 2019
Kunstner
Titel
Ulver + Bob Dylan + Pardans
Genre

Onsdagen var lig med ankomst for vores skribent, som havde galopperende sommerfugle i maven over at skulle se Power Trip sent om aftenen.

maxresdefault
Koncertanmeldelser 10. Juli 2019
Kunstner
Karakter
4

De amerikanske industrial-hiphoppere leverede det knusende show, som mange havde forventet, med en intensitet lig et metalshow fra en fjern fremtid.

_XTJ1792
Koncertanmeldelser 09. Juli 2019
Kunstner
Karakter
4

Showet på Gloria-scenen var ligeså mørkt som omgivelserne. Dystert, dunkelt og tungt; Cult Leader fjernede alt lys og gav på mest okkulte vis en uforglemmelig koncert.

_XTD8767
Reportager 09. Juli 2019
Titel
+ Spiritualized + Vampire Weekend + Robyn + Baest

Fredagen på Roskilde Festival bød på masser af solskin samt blandede bolcher på Orange. Overlevede skribenten til Baest klokken 02:30?

_XTJ5715
Koncertanmeldelser 09. Juli 2019

Ingen plads til skrøbelig maskulinitet: Petrol Girls gjorde opmærksom på, at punk kan noget helt særligt som protestmedie. 

484 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »