23 resultater - viser 1 - 20
1 2
Roskilde '18: Lørdag – Som en tyndskidt Anselmo
Reportager 09. Juli 2018
Kunstner
Titel
+ Madball + Myrkur + Mogwai + C.V. Jørgensen + Skyldigs + De Underjordiske x Fribytterdrømme

Roskildes sidste festivaldag var på papiret ret fattig metalmæssigt. Heldigvis gemte der sig gode både kendte og ukendte oplevelser i de mindre hårdslående genrer på festivalen.

Roskilde ’18: In space, no one can hear you scream
Koncertanmeldelser 09. Juli 2018
Kunstner
Karakter
3

LLNN lukkede festen fredag med et dejlig højt og interresant show på Gloria, hvis indendørsscene var et perfekt match.

Roskilde 2018: Guide til fredagen
Artikel 27. Juni 2018

Fredag kan du tage lidt Skeletonwitch ind med morgenmaden og tjekke Mike Pattons Dead Cross, Nick Cave og Myrkur, inden Watain og LLNN til sidst får festivalen til at gå helt i sort. På den gode måde!

Dystopisk synth-bombardement
Pladeanmeldelser 30. April 2018
Kunstner
Titel
Deads
Karakter
4

'Deads' er en plade, der kræver meget af sine lyttere. Er man i den rette sindstilstand til at blive tæsket ørerne fulde med post-apokalyptisk, sci-fi-inspireret hardcore, så er der rigeligt at komme efter.

Top 5 - Roadburn 2018
Top 5 17. April 2018

Fra det sløveste sløve over det tungeste tunge til det hidsigste hidsige. Roadburn byder på noget for alle med god smag. Fotografen er tilbage på den festival, han omsider har lært at elske, og her funderer han over, hvad resultatet mon bliver denne gang.

Top 5 – Cremen af den danske undergrund
Top 5 08. April 2018

Vejen til succes er ofte belagt med huller og brosten. Det gælder både band og lytter. Men der er hjælp at hente: Vi giver en indføring i den del af undergrunden, du ikke vidste du burde kende.

Ni nye rock- og metalnavne til Roskilde Festival 2018
Artikel 04. April 2018
Kunstner
Titel
+ Dark Tranquillity + Skeletonwitch + LLNN + Touché Amoré + ...

Roskilde Festival har føjet Stone Sour til plakaten, men derudover er der også melodød, episk thrash metal, post-apokalyptisk hardcore, et finurligt bandmatch i en dobbeltkoncert og andre sprøde fornøjelser.

Dommedagsminimalisme
Koncertanmeldelser 18. Februar 2018
Kunstner
Titel
+ LLNN + Woes + Eyes
Spillested
Karakter
4

Lørdagen på Loppen stod på hardcore og post-metal med lovende danske navne og en one off-koncert med franske Celeste. Ingen faldt igennem.

Top 5 – Plader, vi har overset
Top 5 16. September 2017
Kunstner
Titel
+ Iced Earth + Tombs + Jordablod + HIRAKI

Ingen er perfekte. Heller ikke her på Devilution. Derfor er ugens top 5 en oversigt over aktuelle plader, som vi desværre ikke har fået anmeldt.

Premiere: LLNN
Premiere: LLNN Populær
Artikel 04. Maj 2017
Kunstner
Titel
Split med Wovoka

Post-metal er oppe i tiden og en af de fremmeste eksponenter for denne genre herhjemme er LLNN. De er klar med en ny video - se den her.

Copenhells vinterfest
Koncertanmeldelser 29. Januar 2017
Spillested
Karakter
4

Seks meget forskellige og på hver sin måde spændende bands gjorde lørdag aften i Vega til en flot fest for dansk rock og metal.

Årsliste 2016 - Jon Albjerg Ravnholt
Årslister 21. December 2016

Set med briller af stål var 2016 et år domineret af svulstige, herligt overlæssede konceptalbums om rummet, kulden og ilden. Dét og så Bathory.

Spirituel gokkerunde
Pladeanmeldelser 07. September 2016
Kunstner
Titel
Eldjudnir
Karakter
2

Det er en mørk, hedensk seance, man bliver budt ind til hos Eldjudnir, men det er altså lidt svært ikke at komme til at kede sig under den.

En kolossal lørdag
Koncertanmeldelser 16. Maj 2016
Kunstner
Titel
LLNN + This Will Destroy You + Late Night Venture + Solbrud + pg.lost
Spillested
Karakter
4

Vega lagde i weekenden hus til første udgave af post-rock/metal-festivalen A Colossal Weekend. Devilution var til stede om lørdagen, som blev en storslået rejse ind i et mægtigt, voldsomt og introvert musikunivers 

“Vi er blevet mere Terminator”
Interview 29. Februar 2016
Kunstner

The Psyke Project er ikke mere, men medlemmerne lever videre i andre bands. Vi mødte trommeslager Rasmus G. Sejersen og guitarist/vokalist Christian Bonnesen til en snak om deres nye galaktisk tunge projekt LLNN, der allerede har markeret sig som et spændende navn herhjemme.

Femhovedet hardcore-monster bed fra sig
Koncertanmeldelser 07. Februar 2016
Kunstner
Titel
+ Smertegrænsens Toldere + Église + Redwood Hill + Czar
Spillested
Karakter
4

Stengade var omdannet til en slagmark, da nogle af hovedstadens fremmeste aktører på hardcore-scenen varmede hinanden og det talstærke fremmøde op med en intens forfriskning fra nordvest. Hele tiden tæt på kogepunktet, men lange skift tog desværre toppen af trykket.


Briller Af Stål: Projektudvikling
Artikel 10. Januar 2016
Kunstner
Titel
+ Église

I The Psyke Project stred modsatrettede musikalske udtryk mod hinanden og skabte kortvarigt noget helt særligt. I LLNN og Église viderefører nogle af eks-medlemmerne de udtryk i hver sin retning.

Årsliste 2015 – Steffen Nørregaard Rasmussen
Årslister 27. December 2015

For den nyeste mand på borgen bød de devilutionistiske højdepunkter i 2015 på masser af post-pop-død-post-black-post-frisk luft-metal, thrash, syre, doom og en genopdaget svensk P3 Guld-vinder.

Hoppeborgens helte
Koncertanmeldelser 10. August 2015
Titel
+ LLNN
Spillested
Karakter
4

Sick Of It All kender ikke til dårlige dage, og det er ingen sag for dem at spille en søndag op, selvom den største overraskelse hos NYHC-veteranerne er, at de har lagt åbningsnummeret til sidst i sættet.

Fed koncert på en småkedelig aften
Koncertanmeldelser 08. April 2015
Kunstner
Spillested
Genre
Karakter
4

De amerikanske sludgehoveder i Eyehategod sejrede, norske Tombtones fejlede og danske LLNN viste flot form.

23 resultater - viser 1 - 20
1 2