99 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5
08_TR5_0327 copy
Fotoreportager 21. Juni 2022
Spillested

Devilutions fotograf, Peter Troest, har fræset Copenhell tyndt, ligesom han plejer. Men hvad fik han i kassen? Der vil nok være fotos af en satans masse horn, menneskelige bulldozere og ild. Åh, så meget ild!

sofa
Top 5 21. Juni 2022

Ha, suckers, tog I virkelig på festival? Ugens top 5 handler om, hvorfor det var en dårlig ide.

TR5_0276 copy
Reportager 16. Juni 2022

Copenhells første dag forløb væsentlig mere roligt end forventet. Alt var som det plejede, med bræk, bøllehatte og battleveste.

llnn
Koncertanmeldelser 15. Juni 2022
Kunstner
Titel
Copenhell 2022
Karakter
4

Det blev rowdy, og der var lidt knas med lyden, men Gehenna blev åbnet på (u)forsvarlig vis af LLNN

chphelligen
Top 5 12. Juni 2022

Som redaktion er Devilution et kludetæppe af jyder, københavnere, topskattere, fleksjobbere. Vores forskelligheder til trods er vi dog alle enige: Vi glæder os  faktisk til at komme på Copenhell.

zzxx_copenhell2018__XTJ5967
Artikel 12. Juni 2022

Det bliver fredagsonsdag, når Copenhell åbner helvedes porte på Refshaleøen, og vi håber, at folk kan klare festivalmosten efter to år på pandemisk græs. Her er, hvad du kan opleve på Copenhells første dag.

20220612_150813
Artikel 08. Juni 2022
Kunstner

Spillestederne står næste tomme i den kommende weekend, men frygt ej. Vi guider dig klart og tydeligt gennem ugens genvordigheder.

280104224_261368009487753_42783914666728189_n
Interview 17. Maj 2022

De tunge toner overtager Vesterbro i weekenden, når A Colossal Weekend 2022 løber af stablen. Vi har talt med bagmand Jeppe Nygaard for at finde ud af, hvad det hele handler om

Amnesia_Scanner_Roadburn_Festival_2022_XTD8909
Reportager 15. Maj 2022

Roadburn - verdens bedste festival. Som deltager ved man aldrig hvad man går ind til - eller hvad man i samme moment går glip af. Fotografens gemte øjeblikke fra 2022 er samlet her.

HIRAKI_ALTERER_2022_PRESS_PHOTO
Interview 01. Maj 2022
Kunstner

I næste uge udkommer ‘Alterer’, ti numre remixet til nær ukendelighed. Vi snakkede med aarhustrioen om at skabe, om at sætte sig fri og om ny forståelse.

_XTD1353
Koncertanmeldelser 26. April 2022

Terminator fik en sjæl og tog pusten fra publikum.

_XTD7842
Reportager 26. April 2022
Titel
GGGOLDDD, Blak Sagaan, Cloud Rat, Amnesia Scanner, LLNN, Narcosatánicos m.fl.
Spillested

Fredag bød på en verden af tung, og vi fik gået vores 10.000 skridt.

278159068_382465837097249_1440504034746094832_n
Koncertanmeldelser 22. April 2022
Kunstner
Spillested
Karakter
5

Godstoget LLNN ankom lige til tiden til en mindeværdig koncert for de morgenfriske på dag 2 på dette års Roadburn-festival.

nb
Top 5 10. April 2022

Animerede gifs. Comic sans som skriftype. Selvovervurderende vås. Ingen opdateringer i tyve år. Denne uges top 5 kigger nærmere på de værste bandhjemmesider. Rædslerne vil ingen ende tage.

afsky gabestok
Artikel 07. April 2022
Kunstner

Påsken behøver ikke bruges i selskab med Jesus, hvis man nu ikke skulle være til den slags.

slag town 2022
Artikel 04. April 2022

Konvent og Implore tager Livløs og (0) med rundt i Danmark, festival i Slagelse og Dizzy Mizz Lizzy i Aarhus. Lamentari udgiver nyt. Se det hele her.

mmwb the harvest
Pladeanmeldelser 01. April 2022
Titel
The Harvest
Genre
Karakter
4

Mammoth Weed Wizard Bastard tager os med på noget af en rumrejse på ‘The Harvest’, der både spænder over synthwave, ambient, prog og naturligvis: Doom.

alestorm
Artikel 31. Marts 2022
Kunstner

Det endelige program er klar og byder på både hard rock, stoner, black metal, punk, pirater og Gud ved hvad ellers.

ugens7
Artikel 13. Februar 2022
Kunstner
Titel
Matt Pike, Static X, LLNN, Arð

Vinterferien er over os, med alt hvad den kan trække af fastelavn og forhåbningsfulde, håbløse romantikere, der sukker efter blomster, chokolade og kærlighedserklæringer.

maxresdefault
Artikel 06. Februar 2022
Kunstner

Så ganske småt begynder det at dages

99 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5