35 resultater - viser 21 - 35
1 2
Årsliste 2015 – Sebastian Taylor Bach
Årslister 27. December 2015

2015 har været et år med mange gode udgivelser og nogle ekstremt skuffende. I den positive afdeling har specielt Between the Buried and Me glædet øregangene, mens Iron Maiden og Slayer var blandt de mere skuffende oplevelser.  

De store stemmers aften
Koncertanmeldelser 03. December 2015
Kunstner
Titel
+ Veil of Maya + Good Tiger
Karakter
4

Sotelo, Magyar, Coleman. Periphery, Veil of Maya, Good Tiger. En fræk sammensætning på en aften, hvor Lille Vega var proppet til randen med prog-metal med core-kant og store stemmer. 

Mere tyngde, mindre kaos
Pladeanmeldelser 24. April 2015
Kunstner
Titel
Stories
Karakter
3

En progressiv, energisk debut, der skiftevis fortaber sig i for mange melodiskift og forvandler sig til ren vellyd, når pulsen holdes tilbagelænet og tung. 

Velskrevet debut fra Ghost Iris
Pladeanmeldelser 03. Marts 2015
Kunstner
Titel
Anecdotes Of Science & Soul
Karakter
4

Den københavnske kvartet debuterer med et stærkt bud på et prog/djent metal-album.

Modsætningernes mange facetter
Pladeanmeldelser 09. Februar 2015
Kunstner
Titel
Juggernaut: Alpha / Juggernaut: Omega
Karakter
3

Dette dobbeltalbum er Peripherys pænest lydende udgivelse indtil videre, og det gør ikke nødvendigvis noget godt for den amerkanske sekstet, selvom der er overraskelser at hente.

Strømlinet og ufarligt
Pladeanmeldelser 29. Juni 2014
Kunstner
Titel
The Deadcalm
Karakter
2

Scamp skulle have været på en miniturné i foråret grundet den planlagte udgivelse af nærværende album, men forsinkelser kom i vejen, og turen blev rykket til efteråret. Men nu er den her. Den svære toer.

Roskilde Festival '14: Metal- og rockguiden - Fredag
Artikel 22. Juni 2014

Phil Anselmo, Rob Zombie, Les Claypool og Deftones. Fredagen står i de store navne fra de seneste årtiers tegn. Dagen byder også på amerikansk black metal og runder af midt om natten med et ikonisk hardcore punk-band fra 1980'erne. 

En læringskurve, der stadig udfolder sig
Interview 13. Januar 2014

I september 2013 udgav Dream Theater deres 12. album ’Dream Theater’. I anledning af deres kommende turné, som også rammer København den 20. februar, har Devilution fået en snak med trommeslager Mike Mangini om hans rolle, i bandet og på det nye album.

Årsliste 2012 - Signe Andersen
Årslister 27. December 2012

Signe ser tilbage på en lærerig tid som førsteårsskribent, dog ikke længere newbie. En uværdig dåb ved redaktionsjulefrokost har fundet sted, og 2013 kan bare komme an.

Med eller uden punk
Pladeanmeldelser 16. December 2012
Kunstner
Titel
Failed Stetes
Genre
Karakter
4

Propagandhi lever på sit seneste album op til genrens anarki ved at lade alt være tilladt, og således får det gamle band ramt en masse metalrelevante riffs trods en lyd, der i metal-sammenhæng kan kaldes "light".

Kort og kontant
Kort og kontant Populær
Koncertanmeldelser 15. Oktober 2012
Titel
Support: Periphery + The Safety Fire
Spillested
Karakter
3

Søndagsarrangementet med Between the Buried and Me forløb ganske på rutinen for hovednavnet, men det er altid kærkomment at runde ugen af med en omgang hegn.

Vi skal kunne mærke sangen
Interview 13. Februar 2012
Kunstner

Malrun er på trapperne med anden udgivelse, og i den anledning tog Devilution.dk en snak med trommeslager Mikkel Johnsen.

Den forkerte hal gik tabt
Koncertanmeldelser 29. Januar 2012
Karakter
3

Delvist grundet et rædselsfuldt spillested blev det ingen rigtig stor aften i selskab med Dream Theater.

Konkurrence: Dream Theater
Konkurrencer 23. Januar 2012

Den progressive metals største navn, Dream Theater, gæster Valby hallen fredag d. 27. januar. Vi udlodder 2 x 2 billetter.

Interview: Nomineringer og dværgbassister
Interview 15. Oktober 2008
HeavyJam fik en snak med DMeA-vinderne Scamp forud for awardshowet, hvor de vandt prisen for "årets debutalbum".
35 resultater - viser 21 - 35
1 2