192 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
lucifersrf2019_XTD1444
Fotoreportager 15. Juni 2019

Green Jelly skrabede bunden, medens Lucifer, Slayer og Dizzy Mizz Lizzy sikrede, at årets svenske rockfestival igen blev en succes for vor hårdt prøvede fotograf. Resultatet af en besynderligt ædruelig festival følger her.

_XTJ9284
Reportager 11. Juni 2019
Titel
+ Unleashed + Green Jellÿ + Demons & Wizards + Styx

Sweden Rock Festival rundede af med Green Jellÿ i toppen som det totale absurdteater, mens Ritchie Blackmore's Rainbow i den anden ende havde strafbart få regnbuer i ærmet.

lucifersrf2019_XTD1455
Reportager 11. Juni 2019
Kunstner
Titel
+ Def Leppard + Tenacious D + Amon Amarth + Arch Enemy + Deadland Ritual + Lucifer + Electric Hydra + The Generations Army

Nostalgi og retrorock vægtede tungest på vores første dag på Sweden Rock, hvor Lucifers uforfalskede okkulte 70'errock og Slayers magiske afrunding af karrieren på svensk grund var dagens højdepunkter.

_XTJ6689
Koncertanmeldelser 11. Juni 2019
Kunstner
Genre
Karakter
4

ZZ Top lirede den sikre hitmaskine af med underspillet elegance og reddede aftenen hjem på støvet charme og svedige licks på trods af lidt indledende snavs i maskineriet.

_XTD6537
Koncertanmeldelser 11. Juni 2019

Ritchie Blackmore's Roots havde været et mere passende navn for den halvhjertede levering af Purple- og Rainbow-travere, Blackmore fandt berettiget til et genbesøge i fortidens skatkammer.

_XTD5829
Koncertanmeldelser 11. Juni 2019
Kunstner
Genre
Karakter
5

Visse koncertoplevelser vil altid stå klart i ens bevidsthed på grænsen mellem det gale og det geniale. Green Jellÿs anarkistiske totalteater var så dumt og upassende, at man kun kunne enten elske eller hade det.

_XTD3914
Reportager 11. Juni 2019
Kunstner
Titel
+ ZZ Top + Gorgoroth + Candlemass + Dizzy Mizz Lizzy + At the Gates + The Night Flight Orchestra + LOK + Witchfynde

Kiss leverede showet, ZZ Top ånden og Dizzy Mizz Lizzy nerven på en fredag med 13 timer i marken, mange middelmådigheder rigere.

2019_0607_22391200
Koncertanmeldelser 08. Juni 2019

Mere fyrværkeri! Mere tunge! Mere ild i guitaren! Mere horrorcirkus! KISS' stadionrock fik fuld skrue på alle parametre, og Paul Stanley havde stadig folket i sin hule hånd.

2019_0607_00155500
Koncertanmeldelser 07. Juni 2019
Kunstner
Genre
Karakter
5

Slayer spillede deres sidste koncert i Sverige nogensinde på Tom Arayas fødselsdag, og rundede af med både svundne perler og æren i behold.

2019_0606_23034000
Koncertanmeldelser 07. Juni 2019

Det er de velkendte slagere fra for 30 år siden, der vægtes, når Def Leppard spiller op til dans. Hitmaskinen fra dengang får energi fra den underkendte guitarhelt Phil Collen, men sangeren Joe Elliott trækker det desværre ned.

Sweden Rock Festival 2019
Artikel 27. Maj 2019

Med festivalsæsonen så småt i gang går turen i næste uge hinsidan, når Sölvesborg atter indtages af læderveste og garvede rockrotter, der står klar til at hylde fortidens store idoler.

Fotoreportage: Sweden Rock Festival 2018
Fotoreportager 15. Juni 2018

Med portvin og whisky som benzin gennemførte fotografen igen en Sweden Rock Festival. Se her, hvad kameraet fangede.

SRF '18: Som at være på lykkepiller
Koncertanmeldelser 14. Juni 2018

Selv ikke et hjertestop undervejs i koncerten kunne holde magien tilbage. Nerven var intakt, og selv med de sidste 40 års svingende kvalitet in mente stod Uriah Heep for et af årets store øjeblikke på Sweden Rock. 

SRF '18: Fredag
Reportager 14. Juni 2018
Titel
+ Focus + Graveyard + The Darkness + Dark Funeral + Turbonegro + Uriah Heep + Pestilence + Baroness + Meshuggah

Årets mest omfattende dagsprogram. Med flere overlap undervejs var det ofte nødvendigt at dele tropperne op. Dark Funeral og Uriah Heep leverede dog to af festivalens stærkeste oplevelser i hver sin ende af spektret.

SRF '18: Lørdag
Reportager 13. Juni 2018
Kunstner
Titel
+ Destruction + Judas Priest + Yes feat. ARW

Sidstedagen af Sweden Rock bød ikke just på et stærkt musikprogram, men hist og pist var der alligevel gode koncertoplevelser.

SRF '18: Stolte irere stormer Sverige
Koncertanmeldelser 13. Juni 2018
Kunstner
Karakter
5

Nutidens svar på Bathory kom, spillede og sejrede. Primordial var et tiltrængt navn på sidstedagen af Sweden Rock, der bragte den grumme side af metallen med sig.

SRF' 18: Græskarrene red ind i skyerne
Koncertanmeldelser 13. Juni 2018

Kiske, Deris & Hansen viste os vejen til Helloweens tidlige sangskat, og generalprøven til sommerens Pumpkins United-festivaltour vandt på partystemning og stærke schlagere på stribe.

SRF '18: Torsdag
Reportager 13. Juni 2018
Kunstner
Titel
+ Rotting Christ + Kreator + Coven + Helloween + Gaupa

Rotting Christ, Body Count, Kreator og Coven var nogle af de navne, der fyldte i vores første alkoholpåvirkede dag på årets Sweden Rock Festival.

SRF '18: I helvedes altopslugende flammer
Koncertanmeldelser 13. Juni 2018
Kunstner
Karakter
5

Black metal i bragende solskin midt på eftermiddagen er sjældent en succes, men legenderne Dark Funeral beviste, at ren ondskab kan besejre alt.

SRF '18: Næsten usårlig hellensk legion
Koncertanmeldelser 11. Juni 2018
Karakter
4

Der blev kæmpet til stregen mod sol, varme, vind og en ustyrlig røgmaskine, da Rotting Christ lagde vejen forbi Sverige med deres sataniske kampmusik.

192 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10