Filmanmeldelser

87 resultater - viser 61 - 80
1 2 3 4 5
Flimmer for de indviede
07. December 2006
Kunstner
Titel
Blame It on the Fish
Genre
Karakter
3
Primus' mærkværdigheder på DVD'en "Blame It on the Fish" giver faktisk god mening - for de indviede fans.
Solid surround, skidt censur
05. December 2006
Kunstner
Titel
The Videos 1989
Genre
Karakter
3
Metallica DVD'en "The Videos 1989-2004" hitter med dens seje surroundspor, men vor anmelder savner ucensurerede videoer.
Gravskrift efter afsoning
26. August 2006
Kunstner
Titel
”Rebirth of Dissection”
Karakter
3
En sikker vinder for fans, skriver Morten Vejlstrup om Dissection-DVD’en ”Rebirth of Dissection”.
Træskodans og søndagswhiskey
31. Juli 2006
Titel
Whiskey on a Sunday
Genre
Karakter
4
Interessant og vedkommende DVD/CD-udgivelse fra det festlige folk-punk band Flogging Molly.
Finsk afskedsfest
01. Juli 2006
Kunstner
Titel
End of An Era
Karakter
3
Finske Nightwish afrunder en succesrig line-up epoke med den udmærkede koncert- og doku-DVD "End of an Era".
Årets DVD?
Årets DVD? Populær
27. Marts 2006
Kunstner
Titel
The Workhorse Chronicles
Karakter
5
Mastodon-DVD'en "The Workhorse Chronicles" er interessant for både fans og for folk, som vil vide mere om et af tidens bedste metalbands, mener Mathias Nielsen.
90'er-provoerne er tilbage
27. Marts 2006
Kunstner
Titel
Live in L.A.
Karakter
4
Ice-T og Body Count er på vej tilbage på scenen - inspireret af President Bush, som Ice-T forklarer det på DVD'en "Live in L.A.".
Citronpresseren på overarbejde
16. Marts 2006
Kunstner
Titel
The Essential+ Live Vengeance '82
Karakter
4
Unødvendige Judas Priest-udgivelser, mener vor anmelder om cd'en "The Essential" og dvd'en "Live Vengenance '82".
Dødelig dvd-debut
06. Februar 2006
Kunstner
Titel
Deicide – "When London Burns"
Karakter
3
Deicides live-dvd "When London Burns" er koncertkræs for fans, men bonusmaterialet er en hån, mener Kong Kent.
Slangen bider stadigvæk
23. Januar 2006
Kunstner
Titel
Live... In the Still of the Night
Genre
Karakter
4
Dokumentardelen halter, men musikken fejler ikke på noget på Whitesnakes første dvd-udgivelse, mener Lars Schmidt.
Black metal-underholdning fra Bergen
23. Januar 2006
Kunstner
Titel
"Return To Yggdrasill - Live in Bergen"
Karakter
4
Svar til flere: Nej, Kong Kent har ikke konverteret til soul og R&B i midvinterens løb! Her er (omsider) hans anmeldelse af Enslaveds live-dvd...
Skægabe hjælper stenede dronninger
15. December 2005
Titel
Over the Years and Through the Woods
Genre
Karakter
3
Queens of the Stone Age mangler Nick Oliveri i line-uppet, mener Mathias Nielsen, men bandets nye dvd/cd-sæt byder til gengæld på solidt bonusguf og Billy Gibbons fra ZZ Top.
Tilbage i det tunge Østen
09. December 2005
Kunstner
Titel
Rising In The East
Karakter
3
Judas Priest live-dvd'en, "Rising In The East", byder på to timers virkelig toptråd, men mangler lidt rockumentary-features, mener redaktøren.
Kanonkoncert på Cuba, men…
28. November 2005
Kunstner
Titel
Live in Cuba
Genre
Karakter
3
Lækkert indhold på Audioslaves “Live in Cuba” DVD, men teknikken svigter indimellem fatalt på denne ellers lovende live- og dokumentar udgivelse, konkluderer Mathias Nielsen.
Til metalshow i Sao Paulo
23. November 2005
Kunstner
Titel
"Live In Sao Paulo"
Genre
Karakter
3
Kølig jule-udgivelse fra brasilianske Sepultura, som det kan kan ses og høres på koncert- og dokumentar DVD'en "Live In Sao Paulo".
Maiden-dunder i Dortmund
03. Oktober 2005
Kunstner
Titel
Death on the Road
Karakter
3
Nok et live album fra Iron Maiden, men kvaliteten er som altid i top og bandet hører fremdeles til i metal-superligaen.
Fascination af svenske mørkemænd
03. Juni 2005
Kunstner
Titel
A Night To Remember
Karakter
5
Så fik Lars Schmidt set sin Evergrey dvd - og han har kun nødtørftigt forladt sin tv-skærm for at grifle sin anmeldelse.
Ugens Monsterdrøn
12. April 2005
Kunstner
Titel
"Family Jewels"
Genre
Karakter
5
Kong Kent labber historietimen om AC/DC i sig med største ærefrygt og skamroser bandets dobbelte DVD udspil, "Family Jewels".
Some Kind of DVD-Monster
14. Januar 2005
Kunstner
Titel
Some Kind Of Monster
Genre
Karakter
5
Den nærgående Metallica-dokumentarfilm, "Some Kind Of Monster" udgives nu som dobbelt-DVD, spækket til randen med ekstramateriale. Mathias Nielsen har klikket og kigget.
Ugens Monsterdrøn: Iron Maiden
10. Oktober 2004
Kunstner
Titel
"History Of Iron Maiden Part I: The Early Years"
Karakter
666
Kong Kent er i sendt helt i heavykoma - af en dobbelt DVD med fem timers live- og docuoptagelser fra Iron Maidens tidligste dage.
87 resultater - viser 61 - 80
1 2 3 4 5