Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Pladeanmeldelser

4690 resultater - viser 181 - 200
« 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... »
Updated 04. Februar 2022

En altopslugende afgrund af grå skyer er hvad der følger med, når 40 Watt Sun langt om længe udgiver nyt.

Kunstner
Titel
Perfect Light
Karakter
4
Updated 21. Januar 2022

Boris er tilbage på 33. studiealbum eller deromkring og vanen tro, anede vi ikke hvad vi fik. Spørgsmålet er, om vi finder ud af det.

Kunstner
Titel
W
Karakter
3
Updated 24. Januar 2022

Selvom Shadow of Intent ikke helt formår at følge op på den mesterlige 'Melancholy', er 'Elegy' en sprudlende, potent og insisterende udgivelse, der henvender sig bredt.

Titel
Elegy
Karakter
4
Updated 17. Januar 2022

Vi nåede ikke at anmelde Death Sets nye album i 2021, så vi kommer her med en forsinket anmeldelse. Overordnet: Du har misset at have myrer i øregangene, men også kun det.

Genre
Karakter
2
Updated 23. Januar 2022

På sin sjette plade med projektet, tager Alexander von Meilenwald et langt og selvsikkert skridt foran ind i det post-metalliske.  

 

Titel
The Thule Grimoires
Karakter
4
Updated 17. Januar 2022

Tyske Kanonenfieber er noget så specifikt som historisk korrekt black metal, der tager livtag med 1. verdenskrig. Det gør de ret godt.

Titel
Menschenmühle
Karakter
4
Updated 17. Januar 2022

Sijjin debuterede i 2021 med en omgang død iblandet et ordentligt skud thrash. Det er faktisk en ret vellykket debut.

Kunstner
Titel
Summarian Promises
Karakter
3
Updated 17. Januar 2022

Svulstige keyboards, skamløse rollespilstemaer og bombastisk mediævalisme: Amerikanske Stormkeep søger efter bedste evne at genskabe 90'ernes symfoniske black metal og lykkes næsten med det. Men illusionen knager i fugerne.

Kunstner
Titel
Tales of Othertime
Karakter
3
Updated 20. Januar 2022

Rivers of Nihil har med afstand lavet den bedste plade i 2021, hvor de forener progressiv dødsmetal med saxofon og synthesizer. Fantastisk. Intet mindre.

Titel
The Work
Karakter
5
Updated 17. Januar 2022

Det er gået op for vores Manden med Weekendvesten, at Fortress burde være endt oppe på den helt store årsliste-top 5 for 2021. Det råder denne anmeldelse en smule bod på.

Kunstner
Titel
Don't Spare The Wicked
Karakter
4
Updated 17. Januar 2022

De islandske techdødsudøvere i Ophidian I faceroll'er alle knapperne med et tankemylderfremkaldende resultat.

Kunstner
Titel
Desolate
Karakter
1
Updated 18. Januar 2022

Between Oceans starter på meget lave forventninger og det taget i betragtning er kritikken lidt mindre sønderlemmende, end de fleste internettrolde måske ville ønske.

Titel
Renaissance
Karakter
2
Updated 17. Januar 2022

Untamed Land leger med mange interessante genre-blandinger, og det er spændende - men i nogle sammenhænge også alt for meget.

Kunstner
Titel
Like creatures seeking their own forms
Karakter
3
Updated 17. Januar 2022

Trioens debut indeholder masser af gode intentioner, spændende indhold og iderig sangskrivning, men også en fragmenteret lytteoplevelse.

Kunstner
Titel
Stroh zu Gold
Genre
Karakter
3
Updated 17. Januar 2022

Musik for cello, guitar og elektronik, skrevet på et roadtrip, der fører til kysten, hvor et familiemedlems aske skal spredes. Det lyder som en indiefilm fra midten af nullerne – og måske skal den også høres på den måde.

Titel
Dissolution to Salt and Bone
Karakter
3
Updated 17. Januar 2022

Vi starter året, med at se tilbage. Offermose er blevet ekskaveret, og befinder sig nu placeret i en særlig montre, som kronjuvelen i samlingen over ting, jeg ikke vidste, jeg var gået glip af.

Kunstner
Titel
Jordens Åbne Sår
Karakter
5
Updated 17. Januar 2022

Timechild skruer tiden tilbage til kassebuksernes og plateaustøvlernes tid, og spiller britisk heavy rock, som da mor var dreng.

Kunstner
Titel
And Yet It Moves
Karakter
4
Updated 17. Januar 2022

Unto Others begik et stærkt gothrock-album i 2021, og nok er mascaraen tørret ud bag de mørke solbriller siden, men forsinket ros er på sin plads.

Kunstner
Titel
Strength
Genre
Karakter
4
Updated 17. Januar 2022

Lotan leger latin og spiller black-metal, der er lige så spændende som sort kaffe fra en kaffeautomat. 

Kunstner
Titel
Angelus Pestis
Karakter
2
Updated 17. Januar 2022

Bestialsk black/death og usædvanligt vellykkede mellemstykker forenes med en klam og rådden produktion på mini-lp og mord og moseofringer fra jysk hedenold.

Kunstner
Titel
Det højes smed
Karakter
3
4690 resultater - viser 181 - 200
« 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... »

Menu