Pladeanmeldelser

4614 resultater - viser 101 - 120
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »
a3215634751_10
30. Januar 2022
Titel
Malefic Throne
Karakter
3

I dødsmetalregi kan man godt kalde Tucker, Longstreth og Palubicki for en supergruppe, men Malefic Throne er heldigvis mere end en samling fine cv'er.

2022-battle-beast-circus-of-doom-album-cover-art
30. Januar 2022
Kunstner
Titel
Circus of Doom
Karakter
3

Der er ikke meget nyt at spore på seneste Battle Beast album. Men det er godt nok til, at bandet endnu en gang nok lander på førstepladsen på Finlands hitliste.

FFAA
29. Januar 2022
Titel
Oh What the Future Holds
Karakter
3

Fit for an Autopsy har udgivet Gojiras bedste udgivelse siden ‘L’Enfant Sauvage’ – det er bare pisse ærgerligt, at Fit for an Autopsy ikke er Gojira.

Eliminator
28. Januar 2022
Kunstner
Titel
Ancient Light
Karakter
3

Bid og melodi er fraværende på Eliminators anden udgivelse, der dog vinder lidt igen på stemningen.

perfectlight
26. Januar 2022
Kunstner
Titel
Perfect Light
Karakter
4

En altopslugende afgrund af grå skyer er hvad der følger med, når 40 Watt Sun langt om længe udgiver nyt.

w
21. Januar 2022
Kunstner
Titel
W
Karakter
3

Boris er tilbage på 33. studiealbum eller deromkring og vanen tro, anede vi ikke hvad vi fik. Spørgsmålet er, om vi finder ud af det.

Elegy
19. Januar 2022
Titel
Elegy
Karakter
4

Selvom Shadow of Intent ikke helt formår at følge op på den mesterlige 'Melancholy', er 'Elegy' en sprudlende, potent og insisterende udgivelse, der henvender sig bredt.

deathset
17. Januar 2022
Genre
Karakter
2

Vi nåede ikke at anmelde Death Sets nye album i 2021, så vi kommer her med en forsinket anmeldelse. Overordnet: Du har misset at have myrer i øregangene, men også kun det.

the-ruins-of-beverast-the-thule-grimoires-digicd_1
16. Januar 2022
Titel
The Thule Grimoires
Karakter
4

På sin sjette plade med projektet, tager Alexander von Meilenwald et langt og selvsikkert skridt foran ind i det post-metalliske.  

 

kanonenfieber
16. Januar 2022
Titel
Menschenmühle
Karakter
4

Tyske Kanonenfieber er noget så specifikt som historisk korrekt black metal, der tager livtag med 1. verdenskrig. Det gør de ret godt.

sijjin-_cover
16. Januar 2022
Kunstner
Titel
Summarian Promises
Karakter
3

Sijjin debuterede i 2021 med en omgang død iblandet et ordentligt skud thrash. Det er faktisk en ret vellykket debut.

a0362814734_10
16. Januar 2022
Kunstner
Titel
Tales of Othertime
Karakter
3

Svulstige keyboards, skamløse rollespilstemaer og bombastisk mediævalisme: Amerikanske Stormkeep søger efter bedste evne at genskabe 90'ernes symfoniske black metal og lykkes næsten med det. Men illusionen knager i fugerne.

rivers of nihil the work
16. Januar 2022
Titel
The Work
Karakter
5

Rivers of Nihil har med afstand lavet den bedste plade i 2021, hvor de forener progressiv dødsmetal med saxofon og synthesizer. Fantastisk. Intet mindre.

Fortress – Dont Spare The Wicked
15. Januar 2022
Kunstner
Titel
Don't Spare The Wicked
Karakter
4

Det er gået op for vores Manden med Weekendvesten, at Fortress burde være endt oppe på den helt store årsliste-top 5 for 2021. Det råder denne anmeldelse en smule bod på.

ophI
15. Januar 2022
Kunstner
Titel
Desolate
Karakter
1

De islandske techdødsudøvere i Ophidian I faceroll'er alle knapperne med et tankemylderfremkaldende resultat.

Between-Oceans-–-Renaissance
14. Januar 2022
Titel
Renaissance
Karakter
2

Between Oceans starter på meget lave forventninger og det taget i betragtning er kritikken lidt mindre sønderlemmende, end de fleste internettrolde måske ville ønske.

Untamed Land
14. Januar 2022
Kunstner
Titel
Like creatures seeking their own forms
Karakter
3

Untamed Land leger med mange interessante genre-blandinger, og det er spændende - men i nogle sammenhænge også alt for meget.

Trialogos
14. Januar 2022
Kunstner
Titel
Stroh zu Gold
Genre
Karakter
3

Trioens debut indeholder masser af gode intentioner, spændende indhold og iderig sangskrivning, men også en fragmenteret lytteoplevelse.

sunandthemirror
12. Januar 2022
Titel
Dissolution to Salt and Bone
Karakter
3

Musik for cello, guitar og elektronik, skrevet på et roadtrip, der fører til kysten, hvor et familiemedlems aske skal spredes. Det lyder som en indiefilm fra midten af nullerne – og måske skal den også høres på den måde.

offermose
09. Januar 2022
Kunstner
Titel
Jordens Åbne Sår
Karakter
5

Vi starter året, med at se tilbage. Offermose er blevet ekskaveret, og befinder sig nu placeret i en særlig montre, som kronjuvelen i samlingen over ting, jeg ikke vidste, jeg var gået glip af.

4614 resultater - viser 101 - 120
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »